Alledra

Alledra tarjoaa energiatehokkaita ja edullisia LED-valaisimia eritehoisina sekä eri kannoilla varustettuna. Kaikkissa Alledran valikoiman tuotteissa on A+ energialuokitus ja pitkä jopa 30 000 tunnin elinkaari. Lue lisää »

LED-valaistus

Alledralla on huolella valittu valikoima energia tehokkaita ja edullisia LED-valaisimia eri käyttötarkoituksiin eritehoisina vaihtoehtoina sekä eri kannoilla varustettuna. Kaikkissa Alledran valikoiman tuotteissa on A+ energialuokitus ja vähintään 30 000 tunnin polttoikä. Ne kuluttavat hyvin vähän virtaa, loistavat kirkkaana välittömästi sytyttämisen jälkeen eivätkä sisällä elohopeaa.

Siksi kannattaa valita LED.

LED-lamput eivät kuumene perinteisten hehkulamppujen tapaan, mikä tekee niistä paloturvallisuuden kannalta turvallisemman valinnan. Ne kuluttavat erittäin vähän virtaa ja säästävät jopa 80 prosenttia energiaa tavallisiin hehkulamppuihin verrattuna. LED-lampusta ei lähde UV- tai IR-säteilyä eikä se ole herkkä tärinälle.

Alledra

Alledra tarjoaa energiatehokkaita ja edullisia LED-valaisimia eritehoisina sekä eri kannoilla varustettuna. Kaikkissa Alledran valikoiman tuotteissa on A+ energialuokitus ja pitkä jopa 30 000 tunnin elinkaari. Näitä löytyy lisäksi aina varastosta.