<https://dustinweb.azureedge.net/content/79098/aoc-black-mobile.png" />

AOC

AOC on erikoistunut näyttötekniikkaan. Yrityksen laajasta näyttövalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikentyyppisille käyttäjille ja kaikentyyppisiin toimistoihin. Kristallinkirkkaat kuvat, tarkka värien toisto sekä ergonominen ja tyylipuhdas muotoilu takaavat tuottavuuden.

Tyylikkäitä ja laadukkaita näyttöjä kristallinkirkkaalla kuvalla

AOC-näytöt on suunniteltu erinomaista laatua vaativille ammattilaiskäyttäjille. Kaikki näytöt ovat erittäin mukavia käytössä. Ne on paketoitu tyylikkäisiin ja kehyksettömiin kuoriin ja sopivat kaikkiin työpisteisiin niin toimistolla kuin kotonakin.

Kannettavan näytön tarjoamat uudet mahdollisuudet

AOC:n kannettavat näytöt lisäävät työskentelytilaa hetkessä, huolimatta siitä, missä olet. Ohut ja kevyt IPS-näyttö on helppo liittää kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen USB-C-liitännän avulla. Lisäksi 16T2-mallin kosketustoiminto tarjoaa uusia käyttömahdollisuuksia kotitoimistossa, kokousten aikana tai matkoilla.

Peleihin sopivia näyttöjä

AOC on maailman suurin niin ammattilaisille kuin aloittelijoille tarkoitettujen pelinäyttöjen tarjoaja. Jos haluat siirtyä töistä peleihin työpäivän jälkeen, tarvitset näytön, jonka virkistystaajuus, vasteaika, tarkkuus ja muut ominaisuudet vastaavat pelien vaatimuksiin.