Bang & Olufsen

Bang & Olufsen toi ensimmäisen tuotteensa markkinoille jo vuonna 1925, ja siitä lähtien klassinen muotoilu on ollut osa tuotemerkin visuaalista ilmettä. Nykyään Bang & Olufsen tarjoaa joka tilanteeseen ja kaikkiin tarpeisiin räätälöityjä äänentoisto- ja TV-ratkaisuja. Tutustu yrityksen valikoimaan ja huomaa, miten selkeä muotoilu ja innovatiivinen tekniikka voivat parantaa käyttökokemusta.

Kuulokkeet

Over-ear-kuulokkeissa on äänenlaadun ja käyttömukavuuden varmistamiseksi pehmustetut korvatyynyt, jotka ympäröivät korvat hellästi niiden painamisen sijaan. On-ear-kuulokkeissa puolestaan on pehmustetut korvatyynyt, jotka lepäävät korvan päällä. Ne ovat kooltaan yleensä over-ear-kuulokkeita pienempiä mutta joka tapauksessa erittäin mukavia.

Kaiuttimet

B&O tarjoaa monenlaisia kaiuttimia niin toimisto- kuin kotikäyttöön, kuten kannettavia kaiuttimia, multiroom-kaiuttimia, kaiutinsarjoja ja monia muita vaihtoehtoja.

Soundbarit

Vie TV-elämykset uudelle tasolle B&O:n soundbarilla. Beosound Stage lisää katselunautintoa yhdistämällä uusimman äänitekniikan saumattomaan muotoiluun.