Belkin

Belkin on valmistanut yli 36 vuoden ajan tuotteita, jotka helpottavat ihmisten elämää ja antavat heille tekniikasta mahdollisimman paljon hyötyä. Belkin keskittyy laatuun, yksinkertaisuuteen ja hyvään muotoiluun, minkä ansiosta se on tekniikan maailmanjohtaja ja se tunnetaan korkeimmista laatu- ja turvallisuusstandardeistaan.
Tutustu Belkin-tuotteisiin »

Telakointiasemat ja keskittimet

Belkiniltä löytyvät telakointiasemat ja keskittimet kotiin, toimistoon ja matkoille. Belkinsin USB-C Express -telakointiasema yhdistää ja lataa kaikki laitteet (myös 4K-näytöt) suurimmalla nopeudella. USB-C Multimedia Hub tuo ulottuvillesi kaikki tarvitsemasi kannettavan lisävarusteet. 4-porttiset keskittimet ovat ihanteellisia laitteiden lisäämiseen USB-C-tietokoneeseen jopa 5 Gb/s nopeudella.

Kaikki Belkinin telakointiasemat ja keskittimet

Langattomat laturit

Belkinin langattomien latureiden valikoimaan kuuluu alusta- ja telinemallisia latureita. Molemmat vaihtoehdot ovat mukavia käyttää ja lataavat Qi-aktivoidut laitteet nopeasti ja varmasti ilman johtoviidakkoa. Latureiden virransyöttö vaihtelee 5 watista 15 wattiin. Ne toimivat mobiililaitteiden suojakoteloiden kanssa ja laitteita voi käyttää latauksen aikana. Lisäksi laturit ovat tyylikkäitä.

Kaikki Belkinin langattomat laturit

Seinälaturi

Huippuluokan lataamista. Digitaalisessa ja teknologiaa pursuavassa maailmassa ihmiset ovat riippuvaisia siitä, että eri laitteiden akku kestää koko päivän. Ihmiset haluavat, että lataaminen käy nopeasti ja ilman johtosotkuja. He haluavat myös pystyä lataamaan puhelimen liikkeellä ollessa. Belkinillä on laaja valikoima latureita kaikkiin tilanteisiin. Muun muassa USB PD -liitännällä varustettuja latureita äärimmäisen nopeaa pikalatausta varten sekä käteviä autolatureita. Ne poistavat huolet akkuvirran loppumisesta.

Näytönsuojukset

Belkin tarjoaa laajan valikoiman näytönsuojuksia Android-puhelimille, iPhoneille, iPadeille, MacBookeille ja Apple Watcheille. Belkinin muotoilu eroaa muista merkeistä erityisominaisuuksiensa, kuten pyöristetyn, reunasta reunaan ulottuvan suojuksen ansiosta. Privacy-ominaisuuden ansiosta ulkopuoliset eivät pääse lukemaan näyttöä. iPad-suojukset toimivat Apple Pencil 2: n kanssa, ja Apple Watch-suojat ovat paitsi naarmunkestäviä, myös vedenpitäviä.

Kaikki Belkinin näytönsuojukset

Johdot ja sovittimet

Belkinin valikoimaan kuuluvat USB-C- ja Lightning-johdot puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille sekä multimediakokemusta parantavat AV-johdot. Verkkojohdot takaavat luotettavat yhteydet, kun WiFi-verkkoa ei ole saatavilla, kun taas latausjohdoilla lataat laitteesi nopeammin kuin koskaan. Jos et nyt halua vaihtaa johtoja, voit yhdistää kaikki laitteesi nykyisillä johdoillasi Belkinin sovitinten avulla.

Katso kaikki Belkinin johdot ja sovittimet