CHASING

Tutki pinnan alaista maailmaa markkinajohtaja Chasingin ROV-ajoneuvon tai vedenalaisen dronen avulla. Käytetään laivojen ja veneiden runkojen tarkistamiseen, pohjan tutkimiseen, satamien tarkistuksiin tai täysin uuden maailman löytämiseen paikallisesta järvestä tai merestä.

Voxicon logo


Myydyimmät totteet

Tuoteryhmät

Dory

Vedenalaisella Chasing Dory -dronella voit etsiä lähivesistön parhaat kala-apajat ja tarkistaa, mitä pohjalta löytyy. Ota Dory mukaan veneilylomalle, niin näet, minne voit ankkuroida veneen tai hypätä uimaan. Lisäksi löydät kadonneen matkapuhelimen vedenpohjasta. Kuvaa Full HD -videota 15 metrin syvyydessä ja ohjaa laitetta älypuhelimen tai taulutietokoneen sovelluksella.

Gladius Mini S

Gladius Mini S:n avulla voit sukeltaa 100 metrin syvyyteen jopa 4 solmun nopeudella! Kuvaa 4K- tai Full HD -videota ja ota valokuvia 12 megapikselin tarkkuudella. Sisäänrakennettu valo (LED) yhteensä 2400 luumenia. Gladius Mini S -kameraa voi täydentää sekä robottivarrella, jolloin voit ottaa löytöjä mukaan pohjasta, tai ulkoisella GoPro-kameralla. Se tukee myös live-suoratoistoa sosiaalisessa mediassa! Jopa 4 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella ja latausaika alle 4 tuntia.

Chasing F1

Vedenalainen drone kalastajille. Dronea ohjataan kauko-ohjaimella, joka on suunniteltu kaikenlaiseen kalastukseen. Saat tietoa vedenalaisesta maastosta, pinnan alla olevista kohteista, kalaparvista ja kalojen sijainnista vedessä. Drone sopii ihanteellisesti myös siltojen tarkastamiseen.

M-sarja

Ammattimainen ROV sinulle, joka vaadit korkeaa kuvanlaatua ja toimivuutta. Kahdeksan Anti-stuck-tekniikalla varustettua moottoria takaavat maksimaalisen tehon ja hallittavuuden. Kuvaa 4K- tai Full HD -videota valovoimaisella ja muita malleja suuremmalla kuvakennolla. Yhteensopiva robottivarren, lisävalaistuksen (saatavana myös sisäänrakennettuna), lasermittarin, GoPro-kameran ja monien muiden laitteiden kanssa. M2-kameraa on saatavana 100 metrin tai 200 metrin johdolla. Molemmat selviävät 100 metrin syvyydestä.

M2 Pro

Laitteessa on sama kameraosa kuin M2:ssa, mutta sen moottorit ovat 50 % tehokkaampia, joten se on nopeampi ja selviää virtauksista paremmin. Lisäksi siinä on verkkokäyttömahdollisuus rajattomaan käyttöön sekä mahdollisuus käyttää lisävarusteena hankittavan kaukosäätimen sijasta ammattimaista Control Console -konsolia. M2 Pro selviää jopa 150 metrin syvyydestä, ja sitä voi käyttää jopa 400 metrin kaapelin kanssa (lisävarusteena hankittava).

CHASING

CHASINGin perusti vuonna 2016 ryhmä intohimoisia sukeltajia sekä laitteisto- ja ohjelmistoalan ammattilaisia. Ensimmäisten viiden vuoden aikana yritys on kehittänyt kuusi tuotesukupolvea, käynyt läpi neljä rahoituskierrosta ja noussut johtavaksi toimijaksi vedenalaisen teknologian alalla. Tähän mennessä se on voittanut yli 50 palkintoa kaikilla tasoilla Kiinassa ja sen ulkopuolella. Alhaisten kustannuksien, korkean suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden, erinomaisen kannettavuuden ja muiden ominaisuuksien ansiosta vuoksi sitä on käytetty laajalti vedenalaisen tarkkailun ja valokuvauksen, vesitalouden, vedenalaisen puolustuksen ja pelastuksen, runkotarkastuksen, tieteellisen tutkimuksen, ympäristönsuojelutestauksen, vesihuollon ja vesivoiman aloilla. CHASING-tuotteita toimitetaan päivittäin monille erilaisille organisaatioille yli 80 maassa.