Datalogic

Datalogic on maailman johtava automaattisten tiedonkeruu- ja tehdasautomaatiotuotteiden valmistaja. Se on erikoistunut viivakoodinlukijoiden, mobiilitietokoneiden, tunnistinsensoreiden, mittaus- ja turvallisuuslaitteiden, RFID:n sekä näkö- ja lasermerkintäjärjestelmien suunnitteluun ja tuotantoon. Lue lisää »

Langaton lataus

Datalogic on ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa yrityksille kämmentietokoneita ja kannettavia viivakoodinlukijoita langattomalla latausteknologialla, josta asiakkaat saavat suuria etuja. Koska laitteissa ei ole portteja, ne on helpompi pitää puhtaina ja sen myötä myös tavallisimmin esiintyvä vika on saatu eliminoitua. Näiden seikkojen lisäksi käytön aikana vaihdettava akku on merkittävä etu ympärivuorokautisessa käytössä tai kun akkua ei keretä lataamaan työvuorojen välillä.

Käsiskannerit

Suorituskykyiset ja erittäin luotettavat tiedonkeruulaitteet ovat saatavana langattomana tai langallisina, laser-tekniikalla varustettuna viivakoodien tai 2D-koodien lukemiseen. Löytyy vakiomallisena, vankkarakenteisella- tai antimikrobisella rungolla sekä patentoidulla 30% tarkkuutta lisäävällä Green Spot-teknologialla.

Mobiilitietokoneet

Datalogic tarjoaa laajan valikoima uusia taskumallisia täyskokoisella näppäimistöllä varustettuja Memor K-mobiilitietokoneita, teollisuuskäyttöön tarkoitettuja kämmentietokoneita, pistoolimallisia lukulaitteita, ajoneuvoihin asennettavia tietokoneita sekä täydellisen valikoima väliohjelmistoratkaisuja.

Kiinteät myymäläskannerit

Markkinoiden kattavin sarja handsfree-lukijoita ja skannerivaakoja, jotka nopeuttavat kassalla asiointia: Vaaka-, pysty-ja monirivimallit. Laitteissa on safiirilasi-ikkunat, patentoitu ScaleSentry™-punnituslevy ja integroitu EAS-kapasiteetti sekä Digimarc®-viivakoodinpurkuohjelmisto.

Tietoa Datalogicista

Datalogic on maailman johtava automaattisten tiedonkeruu- ja tehdasautomaatiotuotteiden valmistaja. Se on erikoistunut viivakoodinlukijoiden, mobiilitietokoneiden, tunnistinsensoreiden, mittaus- ja turvallisuuslaitteiden, RFID:n sekä näkö- ja lasermerkintäjärjestelmien suunnitteluun ja tuotantoon.

Asiakaskeskeisyys ja nopea reagoiminen asiakkaiden tarpeisiin sekä jatkuva innovatiivisuus ja laadukas valikoima ovat olleet Datalogicin menestyksen avaimia jo yli 45 vuoden ajan. Heidän innovatiiviset ratkaisunsa lisäävät vähittäiskaupan, tuotannon, terveydenhuollon sekä liikenne- ja logistiikkaprosessien tehokkuutta ja laatua.

Datalogic tarjoaa asiakkailleen täydellisen tuotevalikoiman, joka kattaa kaikki markkinoiden tarpeet. Heidän tuotteitaan käytetään marketeissa, myyntipisteissä, lentokentillä, johtavissa rahti- ja postiyrityksissä, suurissa tehtaissa sekä sairaaloissa ympäri maailmaa. Laitteiden teknologia on vuosikymmenien aikana kertyneen asiantuntemuksen tulosta.