Epson

Epson on japanilainen tietotekniikkayritys, joka valmistaa laadukkaita projektoreita ja tulostimia yritys- ja kotikäyttöön. Yrityksen tuotteet ovat saaneet lukuisia kansainvälisiä suunnittelupalkintoja sekä vastuullisen valmistuksen sertifikaatteja.

Oppilaitosten esitystekniikka

Projektorilla opetustilaan saadaan riittävän suuri näyttö, joka takaa hyvän näkyvyyden myös huoneen takaosassa tai reunassa istuville. Projektorin näyttöön ei tule heijastuksia, katselukulma ei ole rajoittunut ja vähäisen pikselöitymisen ansiosta näyttö ei rasita silmiä.

Epsonin interaktiiviset opetusprojektorit auttavat opettajia luomaan oppimiskokemuksia, jotka vastaavat nykypäivän teknologiatietoisten oppilaiden odotuksia, edistävät osallistumista ja tehostavat oppimista. Näytön sisältöä voi hallinnoida suoraan interaktiivisen näytön kautta, joko kynällä tai sormella. Lisäksi oppilaat voivat esimerkiksi vastata monivalintatehtäviin, äänestää tai antaa palautetta tablettien, tietokoneiden ja älypuhelimien avulla – ja nähdä tulokset heti näytöllä. Tämä kannustaa koko luokkaa osallistumaan keskusteluun ja suhteellinen anonymiteetti edistää monien oppilaiden osallistumista.

Projektorit kokoushuoneisiin

Projektori on paras valinta silloin, kun tarvitaan hieman suurempi kuvakoko. Yksi projektoreiden tärkeimmistä eduista onkin vapaasti säädettävä kuvakoko, joka auttaa pitämään turvavälit ja takaa samalla näkyvyyden myös kauempaa näyttöä katsoville.

3LCD-tekniikan ansiosta Epson-projektorien värikirkkaus on yksisiruisia DLP-projektoreita huomattavasti suurempi ja viiden vuoden takuu takaa mielenrauhan.

Tulostimet yrityksille

Epsonin nykyaikaiset toimistotulostimet kuluttavat vähemmän energiaa, tuottavat vähemmän jätettä ja vaativat vähemmän ylläpitotoimia perinteisiin lasertulostimiin verrattuna. Tulostinvalikoimasta löytyy pienempiä malleja henkilökohtaiseen käyttöön sekä A3-koon työryhmätulostimia suuremmille tulostusmäärille. Energiatehokas mustesuihkutekniikka tuottaa laadukkaan tulostusjäljen luotettavasti ja nopeasti.

Lisätietoja Epsonista

Japanilainen tietotekniikkayritys Epson on sitoutunut kehittämään ympäristöystävällisiä tuotteita, mikä tarkoittaa sitä, että kestävä kehitys otetaan huomioon suunnittelu- ja tuotantoprosessin alusta loppuun asti. Vuonna 2020 Epson sai EcoVadisin platinaluokituksen kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta. Tämä tunnustus sijoittaa Epsonin teknologiayritysten 1 %:n parhaimmistoon kestävän kehityksen saralla.

Epson on ollut maailman suurin projektorivalmistaja jo vuodesta 2011 ja laajasta projektorivalikoimasta löytyy projektoreita kotiin, oppilaitoksille, kokoustiloihin ja suuriin tiloihin, kuten auditoriot ja salit. Epsonin 3LCD-tekniikan ansiosta projektorien värikirkkaus on yksisiruisia DLP-projektoreita huomattavasti suurempi, ja yhtä suuren valkoisen valotehon ja värivalotehon (CLO) ansiosta heijastettava kuva on kirkas ja luonnollinen. Epsonin projektoreilla on kestävän kehityksen TCO-sertifiointi ja viiden vuoden takuu.

Toimistotulostuksessa Epson tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon perinteisille lasertulostimille. Nykyaikaisessa yrityskäyttöön tarkoitetussa mustesuihkutulostustekniikassa on erittäin alhainen virrankulutus, sillä tulostin ei käytä lainkaan lämpöä tulostusprosessissa. Lisäksi erittäin suurten mustepakkausten ansiosta tulostustarvikkeista aiheutuva jätteen määrä sekä tulostimien ylläpitotoimet ovat vähäisemmät lasertulostimiin verrattuna.