Kivocase

Kivocase valikoimastamme löydät tyylikkäitä tietokonelaukkuja, reppuja ja suojakoteloita, jotka on suunniteltu liikkuvaa elämäntyyliä ajatellen. Valikoima on huolella valittu ja testattu suojatakseen tietokonettasi iskuilta ja tippumiselta.
Lue lisää »

Tietokonelaukut

Kivocasen tyylikkäät ja huolella valitut tietokonelaukut ovat luotettavia ja suojaavat tietokonettasi joka tilanteessa. Tietokonelaukut on suunniteltu kovatahtiseen arkeen ja niissä on monia hyviä elämää helpottavia ominaisuuksia. Ne suojaavat tehokkaasti matkalla ja niissä on tilaa tärkeille lisätarvikkeille kuten latureille, tabletille, passille, asiakirjoille ja kaapeleille. Ohut ja ergonominen muotoilu tekevät laukuista täydellisiä mukaan työmatkoille. Kaikki valikoiman tuotteet on valmistettu kestävästä Jacquard-nylonista ja niissä on lisäpehmusteet tietokoneelle tarkoitetussa osiossa.

Reput

Ota mukaan kaikki tarvitsemasi Kivocasen tyylikkäillä ja käytännöllisillä repuilla, jotka sopivat erinomaisesti paljon matkustelevalle. Kestävä muotoilu ja pehmustettu sisus suojaavat tietokonettasi joka tilanteessa niin tippumiselta kuin muiltakin iskuilta. Kaikissa valikoiman repuissa on pehmustetut olkahihnat ja lisäpehmusteet selässä, mikä saa ne tuntumaan mukavalta vaikka sisältöä olisikin paljon. Reppuihin mahtuu kaikki mitä päivän aikana tarvitset, kuten tietokoneen laturi, kuulokkeet, kynät, tärkeät paperit ja vesipullo. Tavarasi pysyvät järjestyksessä monien kätevien taskujen ansiosta.

Suojukset

Kivocasen edulliset ja kestävät tietokonesuojukset on suunniteltu sinulle, joka olet paljon liikkeellä ja tarvitset suojaavan kotelon tietokoneellesi. Suojukset ovat valmistettu kestävästä Neopreenista ja niissä on perusteellisesti pehmustettu sisus ja ovat täydellisiä kun pakkaat tietokoneen alkuperäislaukkuunsa tai kuljettaessasi sitä kokoushuoneiden välillä.

Kivocase

Kivocase valikoimastamme löydät tyylikkäitä tietokonelaukkuja, reppuja ja suojakoteloita, jotka on suunniteltu liikkuvaa elämäntyyliä ajatellen. Valikoima on huolella valittu ja testattu suojatakseen tietokonettasi iskuilta ja tippumiselta. Tietokonelaukkuja löytyy monessa eri koossa ja kätevillä lisätarviketaskuilla varustettuna, joissa säilytät tärkeät tavarasi kuten laturin, passin, matkapuhelimen ja asiakirjasi.