LifeProof

Ratsasta aallolla, heittäydy suksimäkeen ja uhmaa jyrkkää rinnettä tekniikan ollessa puolellasi. LifeProof suojus ja lisätarvikkeet mahdollistavat laitteen mukaan ottamisen kaikkiin seikkailuihisi ja niiden avulla pysyt verkkoyhteydessä paikasta sekä säästä riippumatta. Täältä löydät muun muassa FRĒ, WĀKE ja SLΛM suojukset.

Shoppaile sarjan perusteella

Shoppaile merkin perusteella

FRĒ

Astu joka päivä uusiin seikkailuihin yhdessä FRĒ:n kanssa. LifeProofin vedenpitävän FRĒ-suojuksen ansiosta voit ottaa laitteesi mukaan kaikenlaisiin märkiin ja mutaisiin seikkailuihin tai antaa ne lastesi käsiin.

WĀKE

Todellinen suoja. Hienostunut tyyli. Kestävä rakenne. WĀKE on muutoksen aalto suojusten suunnittelussa. Niiden valmistuksessa käytetään pääasiassa merestä kierrätettyä muovia eivätkä ne tingi suorituskyvystä. Niissä on moderni aaltomainen ilme.

SLΛM

Valmistaudu jännitykseen SLΛM:n seurassa. Ensimmäinen LifeProof-suojus, joka on suunniteltu suojaamaan tippumiselta sekä muotoiltu keräämään katseita. SLΛM-suojus kestää pudotuksen kahden metrin korkeudesta (sotilastason 810G-516.6 standardi) ja siinä on ohut elegantti profiili.

Inspiroidu