MSI

Johtavia korkealuokkaisia ratkaisuja tarjoava MSI on sitoutunut huippuinnovaatioihin sekä esteettiseen muotoiluun, joka täyttää eri aloilla toimivien asiakkaiden tarpeet ja luo samalla poikkeuksellisia kokemuksia.

MSI logo

Suosituimmat tuotteet

Produktkategorier

Creator-sarja – "Technology meets Aesthetics"

"Technology meets Aesthetics" on MSI:n ohjenuora. Yritys pyrkii inspiroimaan käyttäjiä kaikilla aloilla. Sarjan malleissa on upea CNC uni-body -runko. Sen ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta voit todellakin kokea, miten teknologia kohtaa estetiikan.

Summit-sarja - "Determined to Success"

Summit-sarja on yhdistelmä postmodernia muotoilua ja modernia teknologiaa. Se inspiroi yrityskäyttäjiä 360 astetta kääntyvällä muotoilullaan ja 16:10-kuvasuhteella. Tehokkaan akun ja pikalataustekniikan ansiosta työt jatkuvat pitkään ilman murheita virran loppumisesta.

Prestige-sarja – "The Essence of Elite"

Prestige-sarjan kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota liikuteltavuuteen ja tuottavuuteen. Sarjan tuotteet sopivat videoiden editoijille ja graafisille suunnittelijoille, joka haluavat suurta prosessointitehoa kannettavissa kuorissa. Ainutkertaisen ja tyylikkään sarjan tuotteet sopivat liikkuvaan työskentelyyn milloin tahansa.

Modern-sarja – "Live in everyday passion"

Modern-sarjassa yhdistyvät kannettavuus, suorituskyky ja tyylikkyys. Sarjan laitteet sopivat täydellisesti nuorille, oppilaille tai toimistotyöntekijöille. Tehokkaan Intel®-prosessorin ansiosta voit nauttia viihteestä ja moniajosta ilman viiveitä. Muuta intohimo menestykseksi elämän kaikilla osa-alueilla!

Gaming-Laptops –
“Born for Performance”

MSI:n historia

Johtavalla pelitietokoneiden valmistajalla MSI:llä on yli 36 vuoden kokemus. Yritys valmistaa pelituotteita, jotka pyörittävät pelejä sulavasti ja sisältävät edistyneitä innovaatioita. Yrityksen tuotteiden avulla ammattipelaajat ja alan harrastajat saavat peleistä tosiaankin kaiken irti!

MSI on ymmärtänyt, että sisällöntuottajien ja työntekijöiden vaatimukset eroavat pelaajien vaatimuksista. MSI on päättänyt suunnitella erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä laitteita jo kauan ennen muita yrityksiä. Siksi monet kuuluisat sisällönluojat ja huippuammattilaiset rakastavat MSI:tä ja käyttävät MSI:n laitteita mestariteosten ja projektien työstämiseen.