OKI ottaa tietoturvan tosissaan, kun puhutaan tulostamisesta

Usein syynä tietojen menetykseen on tulostelokeroon jätetty tuloste. Tietoja tulostavan henkilön tulisikin aina varmistaa, ettei tulosteita jää lokeroihin ja tietoja ei lähetetä vääriin laitteisiin, jolloin ne voivat päätyä vääriin käsiin. Monitoimilaite voidaan ohjelmoida siten, että sen käyttö on mahdollista esimerkiksi vain PIN-koodilla tai henkilökortilla. Näin estetään arkaluonteisten tietojen häviäminen, joka voi käydä kalliiksi ja vaarantaa yrityksen toiminnan.

Käyttämällä tulostuskäytäntöjä, kuten Follow Me -tulostus, tulostustyöt voidaan vapauttaa vain käyttäjän fyysisen toiminnon jälkeen. FollowMe-tulostus varmistaa, että käyttäjät tulostavat vain sen, mitä he tarvitsevat, ja estää tarpeetonta tulostusta ja jätteen syntymistä. Se auttaa myös suojaamaan asiakirjojen luottamuksellisuuden, koska asiakirjoja ei tulosteta ennen kuin käyttäjä on tulostuslaitteen luona.

Arkaluonteisia tietoja voidaan tallentaa tulostuslaitteen tallennusvälineeseen ja käsitellä sen kautta. Jotta tallennetut tiedot olisivat mahdollisimman turvassa, OKIn laitteissa on kiintolevyn salaus (128- tai 256-bittinen). Lukitsematon ohjauspaneeli voi olla merkittävä riski, sillä sen kautta asiattomat käyttäjät voivat päästä muokkaamaan laitteen asetuksia tahallaan tai vahingossa. OKIn laitteissa on lukittuvat käyttöpaneelit ja mahdollisuus vaihtaa pääkäyttäjän salasana. Tällöin laite vaatii käyttäjän todennusta, jos käyttäjä yrittää muuttaa laitteen asetuksia tai käsitellä tallennettuja tietoja.

On erittäin tärkeää, että yritys varmistaa oman verkkonsa turvallisuuden, jotta sen liiketoiminta ja tiedot pysyvät suojassa. OKIn laitteissa tiedot suojataan varmenteilla, IP-suodatuksella ja verkkosuojausprotokollilla (IEEE802, IPSec ja SSL).

OKI tulostimiin saat 3 vuoden takuun vakiona

OKI tarjoaa sinulle 2 vuotta lisää ilmaista takuuta normaalin 1 vuoden takuun päälle. Jos haluat vielä kolmeakin vuotta pidemmän takuun, saat sen OKIlta kohtuuhintaan. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä laitteesi oki.fi-sivulla ja käyttää alkuperäisiä OKI-tarvikkeita. Jos tulostimeesi sattuisi tulemaan ongelma, OKIn paikalliset huoltokumppanit hoitavat asian kuntoon nopeasti

Hyviä ominaisuuksia ja erottava tekijä

OKI työskentelee ainoastaan sellaisten tuotteiden kanssa, jotka ovat tarkoitettu yritysmarkkinoille. Tämän vuoksi OKI:n tulostimissa on vakiona lukuisia eri toimintoja, kuten langaton verkkoyhteys, kaksipuoleinen tulostus ja – monitoimilaitteilla – kaksipuoleinen skannaus.

– Yksi ainutlaatuinen ominaisuus OKI tulostimissa on se, että ne kaikki voivat tulostaa jopa 1,3 metrisiä paksuja banderolleja, joissa paperin paino voi olla jopa 200 g/m2. Tämän materiaalien joustavuuden ansiosta voit itse valmistaa omia banderolleja tai muuta markkinointimateriaalia, mikä voi olla kätevää esimerkiksi pienille kaupoille.

– Pienyrittäjien, jotka kasvavat tulevaisuudessa pitäisi ottaa huomioon, että jatkossa he saattavat haluta erilaisia integroituja ratkaisuja. Tällöin heidän pitää valita laitteita, joissa on suuret kosketusnäytöt ja joita voidaan käyttää esimerkiksi Sharepoint-rajapinnan kanssa. Älä siis katso ainoastaan mitä tarvitsette tänään, vaan myös sitä, mitä voisitte tarvita tulevaisuudessa.

OKIn kolme etua:

  • Tietoturva
  • 3v takuu
  • Banneritulostus