Otterbox

OtterBoxin taru alkoi samalla tavalla kuin monien muidenkin start-up-yritysten – nimittäin autotallista.. OtterBox perustettiin jo vuonna 1998, ja sen ensimmäinen tuote oli vedenkestävä laatikko. Yrityksen toiminta perustuu kovaan työhön, riskien ottamiseen ja kuluttajien kuuntelemiseen. Sitoutuminen innovaatioihin on tehnyt siitä sellaisen kuin se nykyään on.

Voxicon logo

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Puhelimet

Etsitkö kestävää ja luotettavaa puhelinsuojaa, jonka avulla voit seikkailla ilman huolia? Haluatko suojata näyttösi naarmuilta, kolhuilta ja putoamisilta? Nämä iskunkestävät näyttösuojat ja monikerroksista suojaa tarjoavat puhelinkotelot takaavat, että laitteesi näyttö pysyy moitteettomassa kunnossa.

Tabletit

Nämä monipuoliset tablettikotelot on suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä. Ne suojaavat laitetta iskuilta, mahdollistavat katselemisen ilman käsiä ja takaaavat miellyttävän kirjoittamiskokemuksen. Näyttösuojien avulla voit huoletta koskettaa, napauttaa ja pyyhkäistä liikkeellä ollessasi. Ne varmistavat, että näyttösi pysyy tahrattomana ja kirkkaana.

Muut lisävarusteet

Halusitpa sitten unohtaa johdot ja huolehtia virransyötöstä langattomalla laturilla tai kiinnittää puhelimesi vyöhön tai laukkuun, niin että se on aina käden ulottuvilla, löydät tarvitsemasi laajasta puhelin- ja tablettitarvikkeiden valikoimasta.

Miksi valita Otterbox?


Intohimona suojautuminen

DROP + on lupaus siitä, että jokainen valmistettu tuote on valmis kaikkeen, mitä elämä tarjoaa. OtterBoxin kotelot on testattu kaiken mahdollisen varalta. Ja monen sellaisenkin asian varalta, jota et luultavasti ole edes osannut kuvitella. Jokaisen OtterBox-kotelosarjan on läpäistävä testejä ennen DROP + -luokituksen saamista.


Ympäristö

Luonnonvarojen säästäminen on meidän kaikkien yhteinen vastuu. Siksi Otterbox tekee oman osansa ympäristövaikutusten vähentämiseksi etsimällä jatkuvasti uusia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuotteidensa elinkaaren pidentämiseksi. PRO Packin kaltaisten aloitteiden avulla OtterBox pienentää ympäristövaikutuksiaan vähentämällä pakkausjätettä.