OWL LABS

Etäyhteistyö on tämän päivän todellisuutta. Kun toimistotilojen käyttöä uudistetaan ja mietitään, miten tiimityöskentely onnistuu parhaiten etänä, Owl Labs pyrkii jatkuvasti tarjoamaan ratkaisuja, joilla luodaan uusia mahdollisuuksia kaikenlaisille työpaikoille. Owl Labsin ratkaisut auttavat tiimejä keskittymään tärkeisiin asioihin, jotta tiimin jäsenet voivat antaa parhaan työpanoksensa riippumatta siitä, missä ovat.

Uusia mahdollisuuksia

Jokainen ratkaisu parantaa yhteistyötä, ja tekee työnteosta osallistavaa, mukaansatempaavaa ja saumatonta joka vaiheessa. Ratkaisut tarjoavat kokemuksen henkilökohtaisesta osallistumisesta ja tekevät etäkokouksista todellisia kokouksia. Siten kaikki voivat jakaa ajatuksiaan ja kuulla toistensa näkökulmia. Laitteistoon sisältyy 360-asteinen sisäinen kamera, mikrofoni ja kaiutin, joiden avulla kaikki näkevät ja kuulevat kaiken, ja voivat osallistua keskusteluun kunnolla.

Kaikenlaisille työpaikoille

Jos haluat kutsua etätyöntekijät mukaan keskusteluihin tai tarjota jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden osallistua luennolle, etäyhteistyö vaatii työpaikan käyttötarkoituksen uudelleenarviointia. Owl Labsin ratkaisuilla luot uusia mahdollisuuksia kaikenlaisille työpaikoille ja yhdistät ne saumattomasti käyttämiisi neuvotteluohjelmiin.