Cherry logo

Vuonna 2005 perustetun Razerin pääkonttori sijaitsee Irvinessä (Kalifornia). Yritys on maailman johtava pelaajiin keskittynyt lifestyle-brändi. Razer on suunnitellut ja rakentanut maailman suurimman pelaajiin keskittyvän ekosysteemin, joka sisältää monia tehokkaita pelioheislaitteita ja Blade-pelikannettavia.

Suosituimmat tuotteet

Tuoteryhmät

Blade 13

Pelaa missä tahansa suorituskykyisellä ja kevyellä kannettavalla tietokoneella, joka takaa mahtavan kokemuksen. Razer Blade 13 -kannettavassa kannettavuus ja tyylikkyys yhdistyvät täydelliseen pelisuorituskykyyn.

Blade 14

Razer™ Blade 14 on erinomainen 14-tuumainen pelikannettava kaikille, jotka haluavat tinkimättömän pelikokemuksen. Erinomaisella suoritinteholla ja huipputason jäähdytysjärjestelmällä varustettu laite tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä ja nopeutta.

Blade 15

Razer Blade 15 tarjoaa selvää etua kilpailupeleissä, joissa sekunnin murto-osat ratkaisevat voiton. Koe vertaansa vailla oleva suorituskyky ja nopeus maailman ensimmäisellä ja nopeimmalla 360 Hz:n 15,6" FHD-näytöllä tai 240 Hz:n 15,6" QHD-näytöllä.

Blade 17

Valtava 17,3 tuuman näyttö ja erittäin tasainen 360 Hz:n virkistystaajuus takaavat äärimmäisen peli- ja katselukokemuksen. Razer Blade 17:n näyttö on hämmästyttävän selkeä, nopea ja terävä. Se on täydellinen yhdistelmä asioita, joita sisällönluojat tarvitsevat ja joita pelaajat haluavat.

Lisätarvikkeet

Täydellisen pelikokemuksen saavuttamisessa jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä. Halusitpa lisää toimintoja, tyyliä tai molempia, Razerilla on lisävarusteita, joilla saat täydennettyä laitettasi.>

Razer Book

Liiku huoletta kokoustilojen, coworking-tilojen, kahviloiden ja luokkahuoneiden välillä. Razer Book on tehokas, responsiivinen ja keskittymistä edistävä moniajoväline, jonka avulla voit siirtyä eri videopuheluiden välillä, ladata ja jakaa tiedostoja sekä käyttää useita ikkunoita samanaikaisesti. Oletko valmis aloittamaan työt?