Roborock logo
Roborock logo

Vuonna 2014 perustettu Roborock on erikoistunut älykkäiden pölynimurien tutkimukseen, kehitykseen ja tuotantoon. Pyrimme tekemään ihmisten elämästä mukavampaa ja tehokkaampaa sijoittamalla älykästä tekniikkaa jokaiseen kotiin robotti-imureiden ja johdottomien varsi-imureiden muodossa. Siten me voimme antaa ihmisille enemmän aikaa tehdä rakastamiaan asioita ja olla rakastamiensa ihmisten kanssa.

Kaikki robotti-imurit on varustettu älykkäällä tekniikalla, jonka avulla voit siivota kotisi tehokkaasti ja turvallisesti. Voit ajastaa siivouksen Roborock-sovelluksella sekä valvoa sitä, kun et ole kotona.

Lasertekniikka takaa älykkään ja tarkan navigoinnin

Tarkka laserohjaus (LiDAR) auttaa Roborock-robotti-imuria navigoimaan kodissasi. Se luo yksityiskohtaisen virtuaalisen kartan ympäristöstä. Roborock-sovelluksen avulla voit tarkastella kotisi karttaa ja jaotella sen yksittäisiin huoneisiin. Se mahdollistaa siivottavien huoneiden valitsemisen. Voit myös määrittää virtuaalisia "no-go-alueita”, joita et halua robotti-imurin siivoavan, sekä ajastaa siivouksen Roborock-sovelluksella.

Älykäs elektroninen moppitoiminto

Sisäänrakennetun älykkään elektronisen mopin avulla Roborock S6 MaxV ja S5 Max voivat mopata lattian tehokkaasti ja suojata sitä kosteusvaurioilta. Sisäänrakennettu moppi on jousitettu ja painautuu tiukasti lattiaa vasten, jotta puhdistaminen sujuu paremmin. Roborock-sovelluksella voit säätää mopin veden määrää. Näin voit välttää kosteusvahinkoja esimerkiksi parkettilattioilla tai lisätä veden määrää, kun alusta on erittäin likainen ja vedenkestävä. Myös S6 Pure- ja E4-malleissa on moppitoiminto, mutta ilman elektronista ohjausta.

Älykkyyden uusi taso tekoälyn ja kahden kameran ansiosta

Roborock S6 MaxV -mallissa on kaksi kameraa, itse kehittämäämme tekoälytekniikkaa ja tehokas prosessori. Siten se voi ymmärtää paremmin näkemäänsä ja voi välttää esineitä sekä siivota tehokkaammin. Roborock-sovelluksen avulla näet, mitä robotti-imuri näkee, ja voit myös ohjata sitä. Täydellinen tapa pitää kotia silmällä lomalla ollessa. Yksityisyys on tärkeää Roborockille. Robotti-imurin keräämää tietoa ei koskaan kopioida, tallenneta tai lähetetä edelleen.

Johdoton varsi-imuri

Täydellinen kumppani robotti-imurille. Roborock H6 yltää helposti paikkoihin, joihin robotti-imuri ei pääse. Siinä on suuri imuteho, useita suuttimia, jopa 90 minuutin akkukesto ja älykäs informatiivinen näyttö, joten sillä voi siivota koko kodin, aina matoista sänkyihin, vaikeapääsyisiin paikkoihin ja jopa autoon. Se kerää 99,99% epäpuhtauksista ja allergeeneista, kuten siitepölystä ja lemmikkien hilseestä, ja tekee siten ympäristöstä miellyttävämmän.