Targus Ecosmart väska

EcoSmart

Targus EcoSmart®-mallisto on ympäristöystävällinen valinta. Tuotteet on valmistettu palautuspulloista, nikkeli- ja PVC-vapaista komponenteista, sekä kierrätetyistä vetoketjuista. Tietotekniikkasi, oheistarvikkeesi, sekä henkilökohtaiset tavarasi suojataan luonnonvoimia vastaan sään kestävällä materiaalilla. Kannettavat tietokoneet aina 14 tuuman kokoon asti pysyvät tiukasti paikoillaan ja ovat suojattuna mahdollisilta putoamisilta. EcoSmart®-malliston sertifioitu ergonominen muotoilu tarjoaa sinulle parasta mahdollista ja mukavan tuntuista kannettavuutta. Löydät tästä valikoimasta laukun, joka tekee hyvää niin sinulle, kuin ympäristöllekin.

CityLite

Targus CityLite-sarja yhdistää urbaanin ja modernin muotoilun ensiluokkaisella suojalla. Tämä on täydellinen selkäreppu sinulle, joka haluat huoletta mennä töihin tai kouluun. Universaalin tietokonetaskun, älykkään designin ja ensiluokkaisen materiaalin avulla tämä moderni selkäreppu suojaa kannettavia tietokoneita ja muita laitteita aina 15,6 tuuman kokoon saakka. Saat loistavan ja luotettavan suojan tavaroillesi koko päiväksi.

Newport

Targus Newport Backpack on täydellinen matkakumppani sekä töihin, että vapaa-ajalle. Se on suunniteltu sopivaksi kannettaville 15-tuuman PC-koneille, MacBookeille, sekä tableteille. Saat lisäksi paljon tilaa vaatteille ja muille oheistarvikkeille, joita tarvitset liikkeellä ollessasi. Vettä hylkivästä nylonin- ja nahkan seoksesta punottu kudonta on erittäin kestävä ja tuo tyylikkään ulkoasun laukulle, joka suojaa kaikkea sisältöä erittäin luotettavasti.

Targus

Targus valmistaa kaikkea tietokonelaukuista ja tablettikoteloista aina universaaleihin telakointiasemiin. Targuksella on luokkansa johtavia tuotteita liikkuville käyttäjille. Kun mobiliteetti lisääntyy ja työskenteleminen tapahtuu usein toimiston ulkopuolella, niin meidän pitää ajatella IT-laitteidemme suojaamista, sekä myös sisällön, jota näytämme julkisilla paikoilla. Targuksen tietoturvasuojat auttavat käyttäjää tässä ja Targuksen laajasta tietokonesuojien, laukkujen, sekä selkäreppujen valikoimasta löydät taatusti tarvitsemasi, jotta varmistut, että laitteistosi on suojassa mahdollisilta iskuilta. Katso myös universaalit telakointiratkaisut, jotka sopivat sekä PC- että Mac-käyttäjille.