Wacom logo

Wacom

Wacom tarjoaa elokuva-alan, 3D-animaatioiden, teollisen suunnittelun, digitaalisen taiteen ja pelinkehitysalan suunnittelijoille, taiteilijoille ja ideoijille kehittyneitä digitaalisia työkaluja ja palveluita, jotka tukevat heidän luovaa prosessiaan. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat piirtonäytöt ja -pöydät, piirtotietokoneet, digitaaliset kirjoitustarvikkeet, ohjelmistot ja palvelut. Tarkat ja helppokäyttöiset digitaaliset kynät auttavat sinua tekemään näytöllä samoja asioita kuin paperilla.

Piirrä

Piirtäminen on yksi yksinkertaisimmista ja upeimmista tavoista ilmaista luovuuttasi. Piirtotabletin käyttö on kätevää, jos haluat luoda digitaalisesti luonnollisella ja tarkalla tavalla. Kun luot taidettasi digitaalisesti, voit myös jakaa uudet luomuksesi suoraan ystävillesi ja sosiaalisen median seuraajillesi ilman skannausta. Kaikki Wacomin tuotteet piirtopöydistä piirtonäyttöihin auttavat päästämään luovuutesi valloilleen.

Suunnittele

Tutustu designin moniulotteiseen maailmaan. Halusitpa sitten työskennellä graafisen suunnittelun tai tuotesuunnittelun parissa, tai luoda oman vaatemallistosi, suunnittelutabletti auttaa viemään työsi uudelle tasolle. Wacomin laaja valikoima graafiseen suunnitteluun soveltuvia piirtopöytiä ja -näyttöjä auttaa nostamaan suunnittelun uudelle tasolle. Saat tarkkuutta ja hallintaa, kun haluat työstää tyylikästä grafiikkaa, luoda uuden tuotteen tai piirtää upeita vaatteita.

Tallenna ideat

Olitpa opiskelija, joka tekee muistiinpanoja luennoilla tai luova ammattilainen, joka haluaa tallentaa ideoita kokouksissa, kunnollisten muistiinpanojen teko on varma tapa lisätä luovuuttasi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että muistiinpanojen tekeminen käsin auttaa muistia sekä antaa tilaa ajatella ja tiivistää paljon paremmin, kuin jos naputtelisit tietoja suoraan tietokoneelle. Wacom-tabletteja, -piirtonäyttöjä ja -kynätyökaluja hyödyntäen voit tallentaa käsin kirjoittamasi muistiinpanot digitaalisesti.

Muokkaa kuvia

Valokuvien muokkaus ja käsittely ovat tärkeässä asemassa luovien ammattilaisten arsenaalissa. Hyvä uutinen on, että oikean piirtotabletin, piirtonäytön ja ohjelmiston avulla voit muokata kuvia helposti, riippumatta siitä oletko aloittelija vai nostamassa taitojasi uudelle tasolle.

e-oppiminen

Ilman perinteistä luokkahuonetta opettajat ja oppilaat menettävät suoran fyysisen vuorovaikutuksensa. Opettajat tarvitsevat valkotaulun korvaavia vaihtoehtoja voidakseen kirjoittaa kaavoja ja yhtälöitä ja näyttää ajattelunsa visuaalisessa muodossa. Opettajien ja oppilaiden on tehtävä yhteistyötä ja tehtävä merkintöjä toistensa tehtäviin, voidakseen nähdä ja ymmärtää ideoita reaaliaikaisesti. Wacom-piirtotabletit ovat hyviä työkaluja sekä opettamiseen että oppimiseen ja niiden avulla voidaan voittaa etäopiskelun tuomat haasteet. Opettajien on siten helpompi opettaa ja oppilaiden oppia.

Etätyö

Etätyöhön liittyy monia haasteita ja Wacom voi auttaa sinua tekemään parhaasi missä ja milloin tahansa. Wacomin digitaalinen kynätekniikka voi auttaa, jos työsi vaatii paljon huomautuksia, videokokousesityksiä tai asiakirjojen työstämistä yhdessä. Se helpottaa yhteistyötä kollegoiden kanssa ja innostaa osallistumaan.