Xerox logo

Xeroxin historia ulottuu aina 1900-luvulle asti. Yritys tunnettiin tuolloin nimellä The Haloid Photographic Company ja se valmisti valokuvauspaperia sekä valokuvien kehittämiseen liittyviä tarvikkeita. Nykyään Xerox myy tulostusratkaisuja, jotka sopivat kaikille, yksityishenkilöistä yrityksiin.

Tuoteryhmät

Monitoimitulostin

Mikäli tarvitset luotettavan laitteen, joka selviää kaikista yrityksesi työntekijöiden tarpeista, löydät tarvitsemasi täältä. Näillä laitteilla hoituu kaikki skannaamisesta ja kopioinnista verkon kautta tulostamiseen.

Lasertulostimet

Tänne olemme koonneet kaikki Xeroxin eri lasertulostimet, niin väritulostimet kuin mustavalkotulostimetkin. Näiden joukosta löydät laitteet, jotka sopivat satunnaiseen tulostamiseen sekä kovan tuotannon tulostimiin, jotka käyvät kuumina koko päivän.

Värikasetti, muste sekä vastaavat

Tulostin kaipaa välillä huolen pitoa, uuden värikasetin, musteen tai esimerkiksi rumpuyksikön muodossa. Mikäli tarvitset jotakin edellä mainituista, löydät etsimäsi täältä.

Xerox

Xeroxin historia alkoi jo vuonna 1906, jolloin yritys perustettiin nimellä The Haloid Photographic Company. Tuohon aikaan Xerox valmisti valokuvauspaperia sekä muita valokuvaustarvikkeita, mikä ei ole erityisen kaukana nykypäivän tilanteesta. Hyppäämme ajassa muutaman vuoden eteenpäin, vuoteen 1946. Tämä oli vuosi, jolloin Xerox Joseph C. Wilson kärjessään kirjoitti sopimuksen keksijä Chester Carlsonin kanssa. Carlson oli nimittäin keksinyt tekniikan, josta tuli perusta ensimmäisille tulostimille. Tämä koitui Xeroxille valtavaksi menestykseksi ja se lanseerasi 60-luvulla useita muitakin vallankumouksellisia tuotteita.

Perustamisen jälkeen on tapahtunut paljon, mutta Xerox ei vielä tähän päivään mennessä ole lopettanut innovaatioitaan. Yksi todiste tästä on Xerox PARC, joka on tytäryhtiö, joka omistautuu täyssydämisesti tutkimukselle datatekniikan alueella ja joka on keksinyt monia järkeviä keksintöjä vuosien aikana.

Xerox on tänään yksi maailman suurimmista toimioista asiakirjakäsittelyn, yritystulostinten ja -kopiokoneiden alueella. Heidän kopiokoneitaan sekä tulostimiaan löytyy nykyään ympäri maailmaa. Joten mikäli etsit pientä lasertulostinta kirjoituspöydällesi tai konttoriisi soveltuvaa monitoimitulostinta on Xerox ratkaisu juuri sinulle. Xerox valmistaa myös erityyppisiä skannereita ja yhdistää näin digitaalisten sekä paperimuotoisten asiakirjojen kirjon.