Yealink logo

Yealink

Yealink on maailmanlaajuinen yritys, jonka visio on tulla johtavaksi UC-päätelaiteratkaisujen toimittajaksi. Yealink tarjoaa korkealaatuista Microsoft Teams -valikoimaa, johon kuuluu tulevaisuuden vaatimukset täyttäviä Teams-puhelimia, kuulokemikrofoneja sekä videoneuvotteluratkaisuja integroidulla Teams-toiminnolla.

Myyntimenestys

Tuoteryhmät

Kotitoimistoon

Kaikissa Yealinkin webkameroissa on Plug-and-play-toiminto, ja ne ovat yhteensopivia lähes kaikkien markkinoilla olevien videoneuvotteluohjelmistojen kanssa. Yealink UVC20 on minikokoinen 5 megapikselin neuvottelukamera, joka sopii täydellisesti tietokoneeseen tai näytölle Yealink UVC30 on tehokas USB-kamera kaikille, jotka haluavat tavanomaista parempaa kuvaa ja ääntä. Se sopii kaikille, jotka haluavat nähdä ja kuulla kollegansa selkeästi.

Pienet ja keskisuuret kokoushuoneet

Pienikokoinen all-in-one-ratkaisu videoneuvotteluihin integroidulla Teams-asiakasohjelmalla. Kristallinkirkas kuva, 20 megapikselin kamera ja toimintoja, jotka seuraavat puhuvia henkilöitä sekä kuvan että äänen avulla tekoälyä hyödyntäen. Yhdistetään USB:n tai verkon kautta. Myös etähallinta on mahdollista.

Neuvottelu- ja pöytäpuhelimet

Neuvottelu- ja pöytäpuhelimet kosketusnäytöllä. Valikoimassa on paljon Microsoft Teamsille optimoituja malleja. Yealink MP56 sopii täydellisesti työpöydälle tai vastaanottoon. Suuriin neuvotteluhuoneisiin on saatavana YealinkCP960.

Kokonaisvaltaiset ratkaisut

Kokonaisvaltaiset videoneuvottelupaketit, jotka on kehitetty erityisesti Microsoft Teamsille. Sopivat sekä keskikokoisiin että suuriin kokoushuoneisiin. Kokouksiin voi liittyä yhdellä napin painalluksella. Mini-PC, kamera, kaiuttimet, langaton jako ja kosketusnäyttö – kaikki valmiina parhaaseen kokouskokemukseen.