Webinaarinauhoitukset

Tervetuloa kuulemaan Dustinin ja valmistajien uusimmista ratkaisuista. Tältä sivulta löydät Dustinin webinaaritallenteet. Mikäli webinaarien aiheista herää kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä [email protected].

Apple - Applen matkassa alakoulusta ammattikorkeaan

Apple on ollut mukana suomalaisessa koulussa jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Mitä on saavutettu ja mitä yhä tavoitellaan? Webinaarissa äänessä ovat opetuksen ammattilaiset, arkipäivän opetustyötä tekevät. He jakavat kuulijalle henkilökohtaiset kokemuksensa iPadista tai Macista oppimisvälineenä. Tämän lisäksi he tarjoavat pedagogiset näkemyksensä vahvuuksista, jotka ovat saaneet heidät vakuuttuneiksi Applen tuotteista omissa organisaatioissaan, myös tekniseltä näkökulmalta.

Webinaari on nauhoitettu 10.12.2020

Dell EMC - Strukturoimaton data

Tallennettavan datan määrä kasvaa vauhdilla – webinaari tarjoaa hyviä vinkkejä siihen kuinka saat kuriin strukturoimattoman datan aiheuttamat kustannukset ja hallintahaasteet.

Webinaari on nauhoitettu 30.9.2020

Lenovo - Lenovon uudistunut kannettava mallisto

Webinaarissa kuulet uusimmat kannettavan tietokoneen teknologiatrendit sekä saat vastauksen mm. siihen, millaisia laitteita kannettajakäyttäjät suosivat ja miten Lenovo vastaa haasteeseen monimuotoisilla ja muuntautumiskykyisillä kannettavilla.

Webinaari on nauhoitettu 10.6.2020

Microsoft - Modernin työskentelyn mahdollistavat teknologiat ja niiden tehokas käyttö. Esittelyssä Surface Hub 2S

Surface Hub 2S tarjoaa tiimillesi tarvittavaa joustavuutta voidaksenne tehdä yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumatta. Siinä yhdistyy Windows 10, Microsoft Teams, Office 365, Microsoft Whiteboard sekä pilvipalvelut. Webinaarissa opit, kuinka työkulttuurimme on muuttunut sekä mitkä työkalut ja teknologiat tarvitset mahdollistaaksesi modernin työskentelyn organisaatiossasi.

Webiaari on nauhoitettu 11.6.2020

Dustin – 6 syytä, miksi O365 -palvelut täytyy varmistaa

Microsoft Office 365 mahdollistaa työskentelyn missä ja milloin tahansa ilman tarvetta sähköpostin infrastruktuurin ylläpitoon. Olethan kuitenkin tietoinen, että varmuuskopiointia O365 ei hoida kuin hetkellisesti ilman erillistä tuotetta? Pilvivarmistaminen ei ole itsestäänselvyys. Tästä webinaarista saat varmasti uutta tietoa.

Webinaari on nauhoitettu 17.3.2020

Dustin – Modernit IT-palvelut

Dustinin Advanced Sales Director Niklas Boström puhuu moderneista IT-palveluista Dustinin Mobile Workplace kiertueella 15.11.2019 Helsingin Jäähallissa. Katso webinaari ja tutustu kuinka Dustin voi auttaa sinua arjen IT-haasteissa ketterillä palveluilla.

Esitys on kuvattu Dustinin Mobile Workplace kiertueella Helsingissä 15.11.2019.

Dustin – Mobiilia työtä tukeva infrastruktuuri

Dustinin Infrastructure Sales Specialist Ari Myöhänen puhuu mobiilia työtä tukevasta infrastruktuurista Dustinin Mobile Workplace kiertueella 15.11.2019 Helsingin Jäähallissa. Katso webinaari ja tutustu kuinka Dustin voi auttaa sinua arjen IT-haasteissa ketterillä palveluilla.

Esitys on kuvattu Dustinin Mobile Workplace kiertueella Helsingissä 15.11.2019.

Dustin – Mobiilia työtä tukevan AV-ympäristön rakentaminen

Dustinin AV Product Manager Aaro Suominen puhuu mobiilia työtä tukevan AV-ympäristön rakentamisesta Dustinin Mobile Workplace kiertueella 15.11.2019 Helsingin Jäähallissa. Katso webinaari ja tutustu kuinka Dustin voi auttaa sinua arjen IT-haasteissa ketterillä palveluilla.

Esitys on kuvattu Dustinin Mobile Workplace kiertueella Helsingissä 15.11.2019.

Uusi näkökulma tietoturvaan mobiili- ja hybridiympäristöissä

Microfocus

Microfocuksen Tuomo Louko puhuu uusista näkökulmista titoturvaan mobiili- ja hybridiympäristöissä Dustinin Mobile Workplace kiertueella 15.11.2019 Helsingin Jäähallissa.

Esitys on kuvattu Dustinin Mobile Workplace kiertueella Helsingissä 15.11.2019.

Dell – Dellin uutuudet vuodelle 2018

Dell

Vuosi 2018 alkaa mielenkiintoisissa merkeissä, kun esittelemme CES 2018 –messuilla julkistetut uudet Dellin kannettavat, työasemat ja näytöt. Webinaarissa Dellin sekä Dustinin asiantuntijat käyvät läpi, mitä uusia ominaisuuksia ratkaisut tarjoavat sekä kuinka ne voivat parantaa työskentelyäsi entisestään.

Webinaari on nauhoitettu 30. tammikuuta 2018.

HP – Tietoturvan uhat vuonna 2018 ja miten niihin vastataan

HP

Tässä tietoturva-aiheisessa webinaarissa Dustinin sekä HPI:n asiantuntijat käyvät läpi PC-laitteisiin liittyvät tietoturvariskit tänä päivänä ja tulevaisuudessa sekä kuinka HP:n tuotteet on suunniteltu torjumaan näitä riskejä. Paneudumme siihen, kuinka HP:n rauta yhdessä Windows 10 –käyttöjärjestelmän kanssa muodostavat erittäin tietoturvallisen kokonaisuuden, jonka avulla voit keskittyä täysin työsi tekemiseen ilman, että sinun täytyy käyttää aikaasi tietoturvaan liittyvien kysymysten parissa.

Webinaari on nauhoitettu 31. tammikuuta 2018.

HPE – Aruba Mobile First: Yksinkertainen langaton verkko, osa 3/3

HPE

Tässä kolmiosaisessa webinaarisarjassa tutustutaan Aruban langattomiin verkkoihin ja siihen kuinka Aruban Mobile First –kokonaisuus ei pelkästään auta yritystänne nostamaan tehokkuutta täysin uudelle tasolle, mutta myös tekemään liiketoimintaa sekä IT:tä helpottavia fiksuja päätöksiä. Tässä webinaarisarjan viimeisessä osassa Dustinin sekä HPE:n asiantuntijat käsittelevät Mobile First –ratkaisun ohjelmistoa.

Webinaari on nauhoitettu 26. syyskuuta 2018.

HPE – Aruba Mobile First: Yksinkertainen langaton verkko, osa 2/3

HPE

Tässä kolmiosaisessa webinaarisarjassa tutustutaan Aruban langattomiin verkkoihin ja siihen kuinka Aruban Mobile First –kokonaisuus ei pelkästään auta yritystänne nostamaan tehokkuutta täysin uudelle tasolle, mutta myös tekemään liiketoimintaa sekä IT:tä helpottavia fiksuja päätöksiä. Tässä toisessa osassa Dustinin sekä HPE:n asiantuntijat paneutuvat Mobile First –ratkaisun kontrollereihin ja tukiasemiin.

Webinaari on nauhoitettu 31. toukokuuta 2018.

HPE – Aruba Mobile First: Yksinkertainen langaton verkko, osa 1/3

HPE

Tässä kolmiosaisessa webinaarisarjassa tutustutaan Aruban langattomiin verkkoihin ja siihen kuinka Aruban Mobile First –kokonaisuus ei pelkästään auta yritystänne nostamaan tehokkuutta täysin uudelle tasolle, mutta myös tekemään liiketoimintaa sekä IT:tä helpottavia fiksuja päätöksiä. Tässä ensimmäisessä osassa Dustinin sekä HPE:n asiantuntijat antavat kokonaiskuvan langattomista verkoista ja Mobile First –ratkaisusta. Toisessa osassa paneudutaan Mobile First –ratkaisun kontrollereihin ja tukiasemiin. Kolmannessa osassa käsitellään syvemmin Mobile First –ohjelmistoa.

Webinaari on nauhoitettu 14. helmikuuta 2018.

Cisco - Pilviohjattu palvelinhallinta

Cisco

Perinteiset palvelin- ja hyperkonvergoidut alustat tuovat aina mukanaan omat erilliset hallintaympäristönsä. Cisco palvelinarkkitehtuurin hallinta on aina sama riippumatta siitä, että onko kyseessä Cisco HyperFlex vai perinteisempi Cisco UCS palvelinalusta. Esityksessä tutustutaan tarkemmin pilvihallittuun hyperkonvergenssialustaan.

Mika Meritähti, System Engineer, Cisco

Esitys on kuvattu Dustinin Konesalikiertueella Seinäjoella keskiviikkona 22.11.2017.

Crestron - Langaton kuvanesitys yrityskäytössä

Crestron

Crestronin Myyntipäällikkö Toni Sarjala esittelee Crestronin ratkaisuja langattomaan kuvanesitykseen Dustinin Future Collaboration kiertueella 26.10.2018 Helsingin Amos Rexissä. Katso webinaari ja tutustu kuinka helpoksi Crestronin ratkaisut voivat tehdä videoneuvottelut sekä kuinka neuvottelutiloista saatava data auttaa tekemään liiketoiminnan kannalta fiksuja päätöksiä.

Esitys on kuvattu Dustinin Future Collaboration kiertueella Helsingissä 26.10.2018.

Dell EMC – Hyperkonvergoitu palvelinkeskus

Dell EMC

HCI eli Hyperconverged Infrastructure on uusi arkkitehtuuri moderneille konesaleille. Moderni hyperkonvergoitu konesali perustuu webscale –arkkitehtuuriin, joka mahdollistaa konesalin yksinkertaistamisen ja toimintojen virtaviivaistamisen ja tuo suurissa konesaleissa tuotettujen pilvipalveluiden joustavuuden ja edut eri kokoisille paikallisille it-ympäristöille. Ratkaisu on myös nopea ja edullinen ottaa käyttöön, helppo ylläpitää ja sitä voi joustavasti kehittää liiketoiminnan tarpeen mukaan ilman käyttökatkoja.

Esitys on kuvattu Dustinin Konesalikiertueella Seinäjoella keskiviikkona 22.11.2017.

Microsoft – Teams ja Windows Autopilot

Microsoft

Microsoftin Ari Auvinen ja Dustinin Pasi Heikkinen demoavat Microsoftin uuden kollaboraatiotyökalun ”Teamsin” käyttöä. Teams-demon jälkeen käydään läpi myös kuinka Windwsin Autopilot toimii. Webinaarin avulla pääset alkuun Teamsin kanssa ja opit Autopilotin tuomat edut.

Esitys on kuvattu Dustinin Future Collaboration kiertueella Helsingissä 26.10.2018.

Dustin konesalikumppanina

Dustin

Mitkä ovat konesalien tulevaisuuden trendit ja uhkakuvat?

Mika Meritähti, System Engineer, Cisco (Sisältö: Mikko Kivioja, Solution manager Storage, Dustin)

Esitys on kuvattu Dustinin Konesalikiertueella Seinäjoella keskiviikkona 22.11.2017.

Dustin – AV Palveluna

Dustin

Dustinin myyntijohtaja Topi Järvenpää esittelee Dustinin AV-palvelua Future Collaboration kiertueella 26.10.2018 Helsingin Amos Rexissä. Katso webinaari ja tutustu kuinka voit saada toimivan kokonaisuuden neuvottelutiloihin mahdollisimman vaivattomasti.

Esitys on kuvattu Dustinin Future Collaboration kiertueella Helsingissä 26.10.2018.

Dustin – WLAN suunnittelun 5 vaarallisinta virhettä

Dustin

Vältä wlan-suunnittelun sudenkuopat ja katso, miten yksinkertaisilla toimenpiteillä tehostat wlan-verkkosi toimintaa huomattavasti.

Webinaari on nauhoitettu 20.11.2018

Veeam – Availability for Hybrid Cloud

Veeam

Esityksessä käsitellään tekniikoita, joiden avulla Veeam mahdollistaa konesalien ja palveluiden korkean käytettävyyden, sekä paikallisesti että pilvessä.

Jose Pikkarainen, Systems Engineer, Veeam
Tommi Heinonen, Partner Manager, Veeam

Esitys on kuvattu Dustinin Konesalikiertueella Seinäjoella keskiviikkona 22.11.2017.