WOMEN IN BUSINESS

WOMEN IN BUSINESS

Tervetuloa Dustinin Women in Business verkostoitumistapahtumaan – naisilta naisille.

Women in Business on arvostettu verkostoitumistapahtuma, joka suuntautuu uraa tekeville naisille. Ota osaa strategisiin uravihjeisiin, keskustele ajankohtaisista aiheista ja luo uusia kontakteja avoimessa foorumissa.

Dustin Women in Business -tapahtuma on inspiroiva tapahtuma joka kutsuu mukaan naisia joilla moderni johtaminen on lähellä sydäntä. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten nykyajan tekniikka muuttaa johtamista, miten tuetaan jatkuvaa oppimista ja muutosta. Miten johtamisella voidaan entistä paremmin huomioida monipaikkaisuus, virtuaalitiimit, itseohjautuvuus - unohtamatta henkilöjohtamista sydämellä ja rakkaudella.

Puhujina Ciscon toimitusjohtaja, Mervi Airaksinen, joka kertoo omakohtaisia oivalluksia johtamisesta sekä Karoliina Jarenko, uuden työn puuhanainen ja Filosofian Akatemian toimitusjohtaja. Karoliina uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät vain sellaiset organisaatiot, jotka osaavat vahvistaa motivaatiota ja ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle.

Ilta päättyy hyvän ruuan ja juoman parissa, sekä mahdollisuuksilla luoda arvokkaita kontakteja.

Dustin yhteistyössä:

8.11.2018

Top Lounges Astoria, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

14:00 - Ilmoittautuminen ja kahvia

14:30 - Tilaisuuden puhujat: Mervi Airaksinen, Karoliina Jarenko

16:30 - Aperitiivi

17:00 - Buffet -illallinen

19:00 - Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tässä

Tämä tapahtuma suuntautuu ensi kädessä johtavassa asemassa oleville naisille.

Paikkojen määrä on rajallinen. Tapahtuma on maksuton. Esteen sattuessa peruthan ilmoittautumisesi [email protected].

Ilmoittauduthan 29.10.2018 mennessä

Mervi Airaksinen

Toimitusjohtaja, Cisco Suomi ja Baltia

Mervi Airaksinen on kerryttänyt vahvaa osaamista tiimien, organisaatioiden ja liiketoimintamallien muutosten johtamisesta. Ciscolla hän keskittyy erityisesti kumppaniverkostojen ja asiakkuuksien kehittämiseen. Ennen siirtymistään Ciscolle Mervi Airaksinen toimi viisi vuotta ALSO Finlandin toimitusjohtajana. Ennen ALSOa hän toimi Elisalla eri palvelujen kehittämisen tehtävissä, ja yhdistää nyt liiketoiminta- ja teknologiaosaamistaan Ciscolla. Mervi on myös aktiivinen hallitustyöskentelijä ja start up - vaiheen enkelisijoittaja.
LinkedIn

Karoliina Jarenko

Filosofian Akatemian toimitusjohtaja

KAROLIINA on modernin työelämän palavasydäminen punkkari: kärsimätön ja helposti innostuva idealisti, joka ikuisen uhmaikäisen lailla haluaa muuttaa pelin sääntöjä. Karoliina on myös kahden pienen lapsen äiti, Filosofian Akatemian toimitusjohtaja ja joogaan hurahtanut viherpeukku.
www.karoliinajarenko.fi