Tulevaisuudenkestävä IT

Vastaa tulevaisuuden haasteisiin sopivilla IT-tuotteilla

Tiedämme, että kaikki IT-tuotteet eivät ole hyväksi ympäristölle. Kehitys on kuitenkin on nopeaa, ja yhä useammat haluavat varmistaa tuotteidensa ja palveluidensa kestävyyden pienentääkseen ilmastovaikutuksiaan. Kerromme tässä tuotteista ja aloitteista, joiden ansiosta voit tehdä parempia valintoja tulevaisuuden kannalta.

APC logo

Mereltä toimistoosi

HP haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinun ja yrityksesi on helppo edistää vihreämpää tulevaisuutta. Suuri osa HP:n kestävän kehityksen työstä perustuu olemassa olevien asioiden hyödyntämiseen ja kierrättämiseen.

Lue lisää

Microsoft logo

Kestävää teknologiaa valoisampaa tulevaisuutta varten

Jabran tuotteet on suunniteltu ihmiskeskeisesti ja maapalloa kunnioittaen. Jabra on antanut erilaisia lupauksia, jotka tasoittavat tietä valoisammalle ja kestävämmälle tulevaisuudelle. Yksi lupauksista koskee tuotepakkauksia, joista suuri osa on TCO-sertifioituja.

Lue lisää

Logitech logo

Xerox kehittää työkaluja kestävämpiä tulostusratkaisuja varten

Xerox on ollut kestävän kehityksen edelläkävijä jo yli sadan vuoden ajan. Se huomioi kestävän kehityksen kaikessa toiminnassaan ja on päättänyt saada aikaan muutoksia – joka päivä.

Lue lisää

Poly logo

Design-innovaatio antaa muoville toisen elämän

Logitech pyrkii aktiivisesti pienentämään ilmastojalanjälkeään panostamalla asioihin, jotka tekevät koko alasta kiertotaloudellisemman. Yritys tekee hyvää sekä ympäristölle että ihmisille kehittämällä mullistavia tuoteinnovaatioita, jotka tasoittavat tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Lue lisää

Omat tuotemerkkimme – pienen toimijan vahvuus

Pienenä toimijana voimme sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja samalla hyötyä suurten toimijoiden aloitteista hiilidioksidipäästöjemme vähentämiseksi — ja siten myös pienentää ilmastojalanjälkeämme.

Lue lisää