Design-innovaatio antaa muoville toisen elämän

Logitech pyrkii aktiivisesti pienentämään ilmastojalanjälkeään panostamalla asioihin, jotka tekevät koko alasta kiertotaloudellisemman. Yritys tekee hyvää sekä ympäristölle että ihmisille kehittämällä mullistavia tuoteinnovaatioita, jotka tasoittavat tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Yksi innovaatioista on tehty muovista, joka on yksi aikamme suurimmista ilmastopahiksista.

Logitech on tehnyt yhteistyötä useiden eri muovintoimittajien kanssa ja onnistunut kehittämään entistä parempia muovihartseja useissa eri väreissä – ja samalla pienentämään hiilijalanjälkeään. Uudet hartsit tulevat myös muiden yritysten saataville, mikä auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä koko alalla.

Yrityksemme uskoo myönteiseen muutokseen. Myönteiseen muutokseen ympäristön kannalta. Myönteiseen muutokseen osallistamisen kautta. Siihen, että kaikki pelaavat samoilla ehdoilla. Maailma tarvitsee yrityksiä, jotka puolustavat kestävää kehitystä ja monimuotoisuutta. Juuri niin Logitech tekee.

– Robert Ó. Mahoney, Head of Sustainability

Logitech yhdistää designin tuoteinnovaatioihin esimerkiksi langattoman Logitech Signature M650 -hiiren kohdalla. Se on suunniteltu ihmiskeskeisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Logitech Signature M650 -hiirestä on eri kokoversioita suuri- ja pienikätisille sekä vasen- ja oikeakätisille.

Logitech SmartWheel -vierityspyörä on sekä tarkka, kun haluat keskittyä yksityiskohtiin, että supernopea, kun haluat edetä pitkien sivujen läpi nopeasti. Ainutlaatuinen SilentTouch-tekniikka tekee työympäristöstä hiljaisemman ja miellyttävämmän sekä sinulle että muille vaimentamalla napsahdusääniä 90 %.

Logitech Signature M650:n tuoteinnovaatioista nauttimisen lisäksi voit napsauttaa ja vierittää hyvällä omallatunnolla, sillä suurin osa sen muoviosista sisältää sertifioitua kierrätettyä muovia.