Kestävää teknologiaa valoisampaa tulevaisuutta varten

Jabran tuotteet on suunniteltu ihmiskeskeisesti ja maapalloa kunnioittaen. Jabra on antanut erilaisia lupauksia, jotka tasoittavat tietä valoisammalle ja kestävämmälle tulevaisuudelle. Yksi lupauksista koskee tuotepakkauksia, joista suuri osa on TCO-sertifioituja.

Jabra Evolve2 -sarjan kuulokkeet on pakattu FSC-sertifioidusta puusta valmistettuun pakkaukseen. Tämä tarkoittaa, että pakkaus on taatusti peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Jabra Evolve2 65 on yksi TCO-sertifioiduista tuotteista. TCO-sertifiointi on yksi harvoista sertifioinneista, jotka kattavat kaikki kestävän kehityksen osa-alueet ja sisältävät erityisesti kuulokkeille tarkoitettuja säännöksiä.

Tiedämme, että meillä on vain yksi planeetta. Siksi kaikki käyttämämme muovi on 100-prosenttisesti uusiutuvaa, FSC Mix -sertifioitua ja PVC-vapaata.

– Patrik Bodare, Nordic Channel Manager EMEA North, Jabra

Pitääkö designista tinkiä, jos tuotteita haluaa valmistaa kestävän kehityksen mukaisesti?

Ei todellakaan. Jabra Evolve2 -sarjan pakkaus sai tunnustusta International Design Awards -kilpailussa, jossa se sai palkinnon kiehtovasta, minimalistisesta ja ekologisesta muotoilustaan. Sarja on suunniteltu siten, että sinä voit keskittyä omiin asioihisi, sillä tuotteet sisältävät useita häiritseviä ääniä vaimentavia toimintoja. Lisäksi tuotteet on testattu Jabran uraauurtavassa äänilaboratoriossa, jossa simuloidaan meluisaa toimistoympäristöä kokouksen aikana. Jabra Evolve2 -sarja läpäisi testin hienosti. Jabra Evolve2 -sarja vaimentaa äänet mestarillisesti ja käyttää kehittynyttä akkutekniikkaa saadakseen kaiken irti tehokkaasta kuulokemikrofonista. Jabra Evolve2 85 tarjoaa tehokkaan sirunsa ansiosta alan pisimmän, jopa 37 tunnin akunkeston.