Xerox luo työkaluja kestävämpiä tulostinratkaisuja varten

Xerox on ollut kestävän kehityksen edelläkävijä jo yli sadan vuoden ajan. Se huomioi kestävän kehityksen kaikessa toiminnassaan ja on päättänyt saada aikaan muutoksia – joka päivä.

Xerox työskentelee kestävän kehityksen parissa useilla rintamilla ja on ylpeä siitä, että se on johtotähti ja esikuva muille, jotka haluavat vaikuttaa. Yritys on saanut vuosien varrella useita palkintoja työstään kestävän kehityksen hyväksi, muun muassa Energy Star ja Blue Angel. Xerox on onnistunut vähentämään sähkönkulutustaan ja hiilidioksidipäästöjään 17 % vaihtamalla kaikki yksikkönsä Energy Star -yksiköihin.

Esimerkki siitä, miten Xerox edistää kestävää kehitystä innovaatioiden avulla, on Rapid Assessment Tool -analyysiohjelma. Se on työkalu, joka auttaa yrityksiä analysoimaan, miten tehokkaasti ja kestävästi ne käyttävät tulostimiaan. Ohjelma näyttää sekä hinnan että päästöjen erot tulostimen nykyisessä tilassa ja ihanteellisessa tilanteessa. Eroja vertailemalla yritykset pystyvät helposti näkemään parannuskohteet ja säästämään sekä rahaa että ympäristöä.

Xerox on innovaatioyritys, joka auttaa tekemään maailmasta kestävämmän paikan. Osana Xeroxin kestävää kehitystä edistävää suunnitteluhanketta yritys suunnitteli tehonlähteen tietyille uusille tulostimille energiankulutuksen optimoimiseksi ja energiankulutuksen vähentämiseksi 14 prosentilla.

– Marcel Wisman, Workplace Solution Expert

Xerox C230 -väritulostin on tuote, jossa yhdistyvät uusi tekniikka ja kestävyysajattelu. Se on hiljainen, kompakti ja varustettu Smart Start -ohjelmalla, joka tekee asennuksesta nopeaa ja helppoa. Voit työskennellä nopeammin ja tehokkaammin tulostamalla jopa 1 500 sivua kuukaudessa tai 22 sivua minuutissa. Pienen kokonsa ansiosta se sopii täydellisesti kotitoimistoon tai pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lisäksi voit tulostaa hyvällä omallatunnolla. Xerox C230 -väritulostimet ovat nimittäin saaneet Blue Angel-, EPEAT-, Energy Star- ja Green World Alliance -palkintoja.