Mereltä toimistoosi

HP haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinun ja yrityksesi on helppo edistää vihreämpää tulevaisuutta. Suuri osa HP:n kestävän kehityksen työstä perustuu olemassa olevien asioiden hyödyntämiseen ja kierrättämiseen. Yritys on esimerkiksi luonut tuotteita noin 60 miljoonasta muovipullosta, jotka muuten olisivat jääneet pilaamaan meriympäristöjä ympäri maailmaa.

Yksi HP:n ympäristötietoisuuden osoittavista tuotteista on HP Elite Dragonfly Notebook, joka on maailman ensimmäinen meristä kerätystä ja kierrätetystä muovista valmistettu kannettava tietokone. HP tekee yhteistyötä meriin heitettyä muovia keräävän ja hyödyntävän NextWave Plastics -organisaation kanssa, niin että yrityksestäsi tulisi ilmastoystävällisempi. Kierrätettyjen materiaalien käytön mukanaan tuomien selkeiden etujen lisäksi HP Elite Dragonfly Notebook sisältää muun muassa seuraavat toiminnot:

  • Päivitetty kamera, jonka ansiosta näet jokaisen yksityiskohdan
  • Säädettävä valo, jonka ansiosta näet ja näyt ilman, että sinun tarvitsisi tehdä mitään itse
  • HP Dynamic Voice Leveling, jonka ansiosta kuulut selkeämmin ja paremmin
  • Tekoälyyn perustuva kohinanvaimennus, joka vähentää keskeytyksiä ja auttaa sinua keskittymään
  • Alle 1 kg paino, jonka ansiosta voit työskennellä helposti missä tahansa

On jo laajalti tiedossa, että HP pyrkii pienentämään ilmastojalanjälkeään. Koko yrityksen laajuinen filosofia perustuu siihen, että teknologian avulla ja asiakkaiden avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. HP tietää, että vain yhdessä voimme luoda kestävämpiä yhteiskuntia tuleville sukupolville.