Acerin vinkit hybridikoulutusympäristöön

Acer tips image

Acerin vinkit hybridikoulutusympäristöön

Oppiminen ei ole enää yhteydessä luokkahuoneeseen samalla tavalla kuin ennen. Nykyään kyse on enemmän henkilökohtaisista suhteista online-ympäristössä. Se edellyttää innovatiivisia ratkaisuja, jotka antavat oppilaille ja opettajille heidän tarvitsemansa työkalut dynaamisen oppimisympäristön luomiseen.

Acers TravelMate-sarja on kehitetty uuden ajan opiskelijoille. Ne mahdollistavat sitoutumisen ja joustavan yhteistyön sekä offline- että online-tilassa. Tietokoneet on helppo asentaa ja niitä on helppo käsitellä, minkä ansiosta opettajat voivat helposti ja tehokkaasti räätälöidä oppimisympäristönsä, Tanskan Acerin Sales Manager Dennis Eirup kertoo.

Mikä tekee Acerin tietokoneista niin hyviä koulutussektorille?

– Ne ovat kevyitä ja kannettavia, ja lisäksi niissä on tehokkaat suorittimet, mikä tekee niistä nopeita ja tehokkaita. Sen lisäksi ne kestävät erittäin hyvin päivittäistä kulutusta ja ne on sertifioitu sotilasstandardien mukaisesti, Dennis sanoo.

Entä akkukesto?

– Oppitunneille voi todellakin osallistua koko päivän ajan ilman, että akusta loppuu virta. Toisin sanoen virtasovittimen unohtuminen kotiin ei kaada kaikkea. Tai kouluun, Dennis sanoo lopuksi.

acer logo

Lue lisää: Acer