Chat

Kyberturvallisuus

Etulyöntiasemaan sopivalla turvallisuusratkaisulla

Pandemian alkamisen jälkeen kyberhyökkäysten määrä on kasvanut voimakkaasti. Kun ihmiset työskentelevät eri paikoissa, laitteilla ja verkoissa, haavoittuvuudet lisääntyvät. Onneksi on olemassa älykkäitä palveluja ja sisäisiä toimintoja, jotka suojaavat yleisimmiltä tietoturvauhilta. Olemme keränneet tähän muutamia esimerkkejä.

APC logo

Sisäinen tietoturva

Apple luo tuotteita, joissa laitteisto, ohjelmisto ja palvelut on integroitu toisiinsa. Tämä ainutlaatuisuus tuottaa monia uskollisia yritysasiakkaita.

Lue lisää

Logitech logo
Microsoft logo

Etulyöntiasemaan sopivalla tietoturvapaketilla

ThinkShield on Lenovon innovatiivinen tietoturvapaketti, joka suojaa yritystä nykypäivän älykkäiltä IT-rikollisilta – sen avulla olet aina askeleen edellä.

Lue lisää

Poly logo

Seuraavan sukupolven langaton tekniikka

Työskentele langattomasti ilman huolia yhteysongelmista tai ympäristön ylikuormituksesta. Logitechin uusi Logi Bolt on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus, käyttäjäystävällisyys ja turvallisuus.

Lue lisää

Microsoft logo

Vältä turvattomia oikopolkuja

Onko VPN-yhteyden muodostaminen liian hankalaa? Jos tietoturvaratkaisut ovat liian monimutkaisia, turvattomat oikopolut voivat alkaa houkuttaa. Lisäksi etätyö lisää osaltaan tietoturvan tarvetta. Seuraavaksi kerromme, miten Microsoft Surface ja Microsoft 365 toimivat yhdessä helpottaakseen modernia työelämää.

Lue lisää

Lenovo logo

Kuinka turvallinen tulostimesi on?

Langattomien laitteiden ja pilvipohjaisten ohjelmien käytön lisääntyessä hakkerit ovat alkaneet käyttää tulostimia reittinä järjestelmiin. Xerox on ratkaissut ongelman luomalla tulostimia, jotka pystyvät kommunikoimaan muiden laitteiden kanssa turvallisella tavalla.

Lue lisää