Chat

Seuraavan sukupolven langaton tekniikka

Työskentele langattomasti ilman huolia yhteysongelmista tai ympäristön ylikuormituksesta. Logitechin uusi Logi Bolt on suunniteltu maksimoimaan tuottavuus, käyttäjäystävällisyys ja turvallisuus.

Nykypäivän liikkuvassa työelämässä työntekijät haluavat yhä enemmän langattomia laitteita. Liikkumisen pitää olla helppoa ja laitteiden pitää olla käteviä sekä näyttää siisteiltä. Samalla monet IT-vastaavista painivat asiaan liittyvien ongelmien parissa. Ongelmia aiheuttavat muun muassa tietoturvakysymykset, ylikuormittuneiden langattomien ympäristöjen suorituskyky ja yhteensopivuusongelmat. Miten Logi Bolt ratkaisee haasteen? Bolt on uusi langaton standardi, joka parantaa tietoturvaa, yhteyksien voimakkuutta ja luotettavuutta.

– Bolt parantaa vastustuskykyä on-path-hyökkäysiä vastaan, sanoo Mathias Johansson, Logitechin Nordic Senior Key Account Manager.

Nyt myös yritykset, jolla on tiukat turvallisuusvaatimukset, voivat työskennellä langattomasti.

Logi Bolt on suunniteltu vastaamaan yhä liikkuvamman työn ja etätyön aiheuttamiin kasvaviin turvallisuusongelmiin. Se käyttää Bluetooth-suojaustilan 1 tasoa 4, joka tunnetaan myös nimellä Vain suojatut yhteydet -tila. Laitteiden yhdistämisen todentamiseen käytetään Logi Bolt LESC -salasanaa, joka vaatii napsautussarjaa.

– Kun ensimmäisen kerran yhdistät laitteen, syötä salasana. Ja jos joku yrittää muodostaa yhteyden Bolt-laitteeseesi, saat varoituksen, Mathias Johansson selittää.

Toinen etu on se, että Bolt USB -vastaanottimen kautta voi yhdistää samanaikaisesti jopa kuusi eri laitetta. Paremman turvallisuuden, langattoman yhteyden luotettavuuden ja liitettävyyden lisäksi Logitechin insinöörit ovat varmistaneet, että tekniikka toimii useissa eri käyttöjärjestelmissä samanaikaisesti. Se vähentää IT-tuen tarvetta.