Sisäinen tietoturva

Apple luo tuotteita, joissa laitteisto, ohjelmisto ja palvelut on integroitu toisiinsa. Tämä ainutlaatuisuus tuottaa monia uskollisia yritysasiakkaita.

Tekniikan toimivuus on tärkeää kaikille yrityksille, etenkin nykyään, kun etätyö on yhä yleisempää eivätkä työntekijät voi vain kävellä IT-osastolle pyytämään apua. Apple on keskittynyt juuri tähän. Applen laitteistot, ohjelmistot ja palvelut on suunniteltu toimimaan yhdessä, niin että työntekijöiden käytössä on riittävästi tehoa ja joustavuutta töiden tekemiseen – missä tahansa.

Neljä arkea helpottavaa turvallisuusratkaisua:

1. Biometriset tiedot, jotka eivät koskaan poistu laitteesta

Touch ID:n ja Face ID:n ansiosta kaikki laitteet on helppo suojata. Monet näistä toiminnoista ovat myös oletusarvoisesti käytössä, mikä vähentää huomattavasti esimerkiksi IT-osaston tarvetta määrittää asetuksia.

2. Kätevä seuranta Find My -verkon avulla

Applen Find My -verkko mahdollistaa esimerkiksi vääriin käsiin joutuneen laitteen jäljittämisen ja sen tietojen tyhjentämisen.

3. Tietosi ovat aina turvassa

Kaikki nykyaikaiset laitteet, joissa on T2-siru tai Applen M1-prosessori, sekä iPhonet tai iPadit, joissa on A-sarjan prosessori, salaavat ja purkavat tietosi AES-salauksella suorituskyvystä tinkimättä.

4. Mielenrauhaa sovellussuojauksella

Kaikki App Storesta ladattavat sovellukset toimivat niin kutsutussa hiekkalaatikossa, mikä helpottaa niiden hallintaa. Maceissa on toinen valvontakerros, joka tarjoaa suojaa ladattaessa sisältöä internetistä.