Vältä turvattomia oikopolkuja

Onko VPN-yhteyden muodostaminen liian hankalaa? Jos tietoturvaratkaisut ovat liian monimutkaisia, turvattomat oikopolut voivat alkaa houkuttaa. Lisäksi etätyö lisää osaltaan tietoturvan tarvetta. Seuraavaksi kerromme, miten Microsoft Surface ja Microsoft 365 toimivat yhdessä helpottaakseen modernia työelämää.

Suurimmalle osalle yrityksistä tuottavuus on ratkaisevan tärkeää.

– Yritysten ja työntekijöiden on oltava tehokkaita kilpailukyvyn varmistamiseksi. Samalla monet työntekijät kertovat, että tietoturva-asiat voivat aiheuttaa tarpeettomia katkoja, ja jotkut valitsevat oikoteitä esimerkiksi siksi, että heidän ei tarvitsisi kirjautua tiettyihin järjestelmiin, sanoo Helena Kappen, Microsoftin Surface & Devices -liiketoiminta-alueen johtaja.

Onnistuneen hybridityöympäristön luomiseksi yritysten ja IT-johtajien on annettava työntekijöille onnistumiseen tarvittavat työkalut.

Microsoft antoi Forrester Consultingille tehtäväksi arvioida hybridityöskentelyn tietokonevaatimukset. Tutkimuksessa mukana olleista johtajista 70 prosenttia kertoi, että yrityksen tietokoneisiin tarvitaan parannuksia hybridityön tukemiseksi.

Microsoftin uusimpien tuotteiden, kuten Surface Laptop 4:n, Surface Pro 8:n ja Surface Go 3:n avulla on helpompi ottaa käyttöön tietoturvaratkaisuja, jotka säästävät IT-osaston aikaa käyttäjien aikaa tuhlaamatta.

– Tarjoamme esimerkiksi biometristä kirjautumista, joka on vahva tunnistautumismenetelmä. Salasanan voi unohtaa, mutta kasvot ja sormenjäljet kulkevat aina mukana, Helena Kappen sanoo.

Surface-laitteita yhdessä Microsoft 365:n kanssa käyttävät yritykset saavat todellisia etuja.

– Esimerkiksi Surface-käyttäjillä on turvapoikkeamia jopa 20 prosenttia muita vähemmän, Helena Kappen sanoo.