Acer Chromebook 314 - mukavuutta liikkeellä ollessa

Acer Chromebook

Acer Chromebook 314:ssä on 14-tuumainen näyttö, jonka paksuus on vain 7,3 mm. Sen avulla voit työskennellä tuottavammin kirkkaassakin valossa. Pitkä akkukesto, nopea MediaTek MT8183-processor ja nopeat WiFi 5 -yhteydet, joiden ansiosta pääset hetkessä verkkoon.

Tämä Chromebook™ on mukava kannettava – alle A4-arkin kokoinen ja vain noin kilon painoinen. Se sopii pieneen laukkuun, josta saat sen esiin helposti tarvittaessa.

Akku kestää jopa 10 tuntia, eli periaatteessa koko päivän yhdellä latauksella. Se riittää sekä työntekoon ja viihteeseen. Laturia ei siis tarvitse ottaa mukaan, kun olet liikkeellä.

Paranna tuottavuutta

Acer Chromebook 314 käynnistyy nopeasti ja on helppokäyttöinen. Siinä on vankka tietoturva ja pitkä akkukesto. Käynnistysaika on noin kahdeksan sekuntia, joten pääset aloittamaan työsi nopeasti. Yksinkertainen käyttöliittymä helpottaa oppimista. Integroitu haittaohjelmasuoja estää viruksia pääsemästä tietokoneelle, joten voit tuntea olosi turvalliseksi. Energiatehokkuuden ansiosta voit työskennellä koko päivän ilman johtoja.