Tiesitkö?

  • Yhdistämällä laitteet UPS-laitteeseen voit suojata laitteiden lisäksi myös tekemäsi työt
  • Easy UPS suojaa sähköverkon jännitepiikeiltä ja antaa aikaa työn sulkemiseen ja tallentamiseen sähkökatkotilanteissa
  • UPS tulee sanoista Uninterruptible Power Supply, eli suomeksi keskeytymätön virransyöttö
  • UPS-virtalähde on periaatteessa suuri akku, joka kytketään kiinteän virtalähteen ja sellaisten laitteiden väliin, joihin sähkökatkokset eivät saa koskaan vaikuttaa

Easy UPS BV-sarja

Easy UPS BV -sarja on yksinkertainen ja vakaa UPS, joka suojaa sähkölaitteita verkkovirtahäiriöiltä. BV-sarja sopii täydellisesti kotiin tai pieneen toimistoon.

Saatavana 500, 650, 800 ja 1000 VA mallit, joiden avulla voit tallentaa ja sulkea laitteet turvallisesti jopa 17 minuutin ajan sähkökatkon jälkeen.

Easy UPS BVX-sarja

Easy UPS BVX -sarja on huomaamaton ja vakaa UPS, joka voidaan modernin muotoilunsa ansiosta asentaa pysty- tai vaaka-asentoon tai seinään häiritsemättä kodin sisustusta. Muotoilu ei estä pääsyä muihin liitäntöihin. Riippumatta siitä opiskeletko, pelaatko vai työskenteletkö, laitteesi ovat riippuvaisia vakaasta virtalähteestä.

Sarjaa on saatavana 750, 950, 1200, 1600 ja 2200 VA malleina, joista kukin antaa tietyn määrän aikaa toimia sähkökatkon yhteydessä.

Easy UPS Line Interactive

Pienille ja keskisuurille yrityksille on uusi kategoria, joka on suunniteltu epävakaisiin käyttöolosuhteisiin - PCs Easy UPS Line Interactive. Suunniteltu laajoihin jännite-eroihin ja epätasaisiin virtaolosuhteisiin puhtaalla siniaallolla akun varavirtana. LED-näytöltä saat tietoa nopeasti ja luotettavasti.

Sarja on saatavana 750, 1000, 1500, 2000 ja 3000 VA malleina.

Easy UPS Online

Pienten ja keskisuurten yritysten IT-ammattilaisille UPS Online tarjoaa perustason virtasuojauksen epävakaisiin virtaolosuhteisiin. Täydellinen ratkaisu, kun yrityksesi tarvitsee pysyviä ja luotettavia yhteyksiä kriittisimpiin hetkiin.

APC Easy UPS Online on monipuolinen, korkealaatuinen ja kustannustehokas UPS, joka on kehitetty käsittelemään laajaa jännitealuetta ja epätasaisia teho-olosuhteita. APC tarjoaa laatua, johon miljoonat IT-ammattilaiset luottavat ympäri maailman.

Sarja on saatavana 750, 1000, 1500, 2000 ja 3000 VA malleina.

Easy Rack, helppo nimensä mukaisesti 

Räkit on helppo valita, asentaa ja varustaa APC:n lisävarusteilla. Saatavana on useita eri kokoja, jotka mahdollistavat IT-asennusten skaalautuvuuden verkkokaapeista konesaleihin. IT-laitteiden pääasiallisena kantajana räkki muodostaa konesalin kulmakiven palvelin- ja verkkosovellusten IT-markkinoiden tämänhetkisten trendien perusteella. Easy Rack tarjoaa laajan valikoiman IT-telineitä, jotka sopivat kaikkiin IT-sovelluspalvelimiin, verkkoihin, tallennustekniikoihin ja konvergoituihin IT-ympäristöihin.

Helpottaa virran jakamista 

Schneiderin APC Electric Easy Rack PDU on helposti asennettava, helppokäyttöinen räkkiasenteinen PDU, joka tuottaa luotettavaa tehoa räkissä oleville laitteille ja sisältää valvonta- ja ohjaustoimintoja. 

  • Easy Basic Rack PDU tuottaa luotettavaa tehoa räkille yhden tulon kautta ja jakavat tehon matalavirtapiireistä yksivaiheisiin ja korkeatehoisiin 3-vaiheisiin ratkaisuihin. 
  • Easy Metered Rack PDU mahdollistaa räkkiin liitettyjen laitteiden etävalvonnan reaaliajassa. Käyttäjän määrittämät hälytykset varoittavat mahdollisesta piirin ylikuormituksesta ennen kriittisten IT-vikojen ilmenemistä. 
  • Easy Switched Rack PDU virranjakeluyksiköt mahdollistavat kehittyneen kuormanvalvonnan sekä yksittäisten pistorasioiden etäpäälle-/-poiskytkennän ohjauksen virran katkaisua ja uudelleen käynnistämistä varten.