ErgoLift

nostaa sinut seuraavalle tasolle

asus

Ergolift Asus ExpertBook on uraauurtava toiminto, joka tarjoaa aivan uuden kirjoituskokemuksen ja mahdollistaa työskentelyn omilla ehdoilla. Erikoismuotoillun 180° ErgoLift-saranan ansiosta voit työskennellä mukavasti kehoasi rasittamatta – riippumatta siitä, mihin kulmaan haluat näytön asettaa. Saranat on lisäksi stressitestattu, mikä takaa maksimaalisen luotettavuuden, niin että sinä voit keskittyä tärkeimpään.

Erittäin mukava kirjoittaa

ErgoLift antaa mahdollisuuden mukauttaa kirjoitusasentoa omien mieltymystesi mukaan tai tuottavuuden maksimoimiseksi. Vaihtele ja kokeile eri vaihtoehtoja päivän mittaan ja löydä itsellesi parhaiten sopiva kirjoitusasento.

Maailmanluokan jäähdytysjärjestelmä

ErgoLift-mallissa on erikoissuunniteltu jäähdytysjärjestelmä, jonka ansiosta voit olla aktiivinen pidempään ilman, että tietokone lämpenee liikaa. Muotoilu perustuu ErgoLift-saranaan, joka nostaa tietokoneen 2° kulmaan ja takaa siten luonnollisen ilmanvirtauksen, joka pitää tietokoneen viileänä.Vaikuttavaa ääntä

ErgoLift-toiminnon tuottama kaltevuus takaa myös paremman äänielämyksen, sillä ääni heijastuu alustasta ja ulos huoneeseen, mikä luo tavanomaista syvemmän ja vaikuttavamman äänielämyksen.