Pienet päätökset, suuret vaikutukset

Nämä monitoimitulostimet ovat ihanteellisia yrityksille, joiden on päivittäin tulostettava suuria määriä väritulosteita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kompaktit ja paljon toimintoja sisältävät 3-in-1- ja 4-in-1-tulostimest 350 tai 600 arkin paperikapasiteetilla sekä 50 arkin automaattisella asiakirjansyöttölaitteella pitävät omistajuuden kokonaiskustannukset alhaisina.

Galaxy Z flip3

Alhaiset kustannukset, jotka myös pysyvät alhaisina

Pidä yrityksen tulostuskustannukset alhaisina: värimustepullon riittoisuus 14 000 1 sivua ja mustan 6000 2 sivua. Economy-tilassa voit tulostaa jopa 1,5 kertaa enemmän sivuja ja säästää siten vieläkin enemmän. 3

Galaxy Z flip3

Maksimoi tehokkuus

Toimi vastuullisesti ja valitse energiatehokas mustesuihkutulostin sekä riittoisat mustepullot, joiden avulla voit tulostaa tavanomaista enemmän sivuja ja siten vähentää jätteiden määrää. Lisäksi käyttäjän vaihdettavissa oleva huoltokasetti pitää käyttökatkokset minimissä, joten tulostin on aina käytettävissä silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Galaxy Z flip3

Kestäviä asiakirjoja nopeasti

Hyödynnä neljää pigmenttipohjaista mustetta, joilla voi tulostaa edukseen erottuvia ja kestäviä liikeasiakirjoja. Voit nauttia huipputerävistä tulostusjäljestä nopeasti – 24 mustavalkoista kuvaa ja 15,5 värikuvaa minuutissa. Saat ensimmäisen tulosteen niinkin nopeasti kuin 7 sekunnissa. 4 Tulostinta ja tulostamista on helppo hallita erityisten liiketoimintatoimintojen avulla. Tarjolla on esimerkiksi USB-muistitikulle, sähköpostiin tai verkkokansioon skannaaminen sekä käyttöoikeuksien määrittäminen tulostimen eri käyttäjille.

1 Alkuasetuksissa käytetyn mustepullon riittoisuus on pienempi kuin vaihtopullon, sillä kirjoituspään täyttämiseen valmistelun aikana kuluu tietty määrä mustetta. Sivuriittoisuus on Canonin yksilölliseen testimenetelmään perustuva arvio, jossa on hyödynnetty ISO/IEC 24712 -värikarttaa sekä jatkuvaa tulostussimulaatiota vaihtomustepulloilla alkumäärityksen jälkeen. Mustavalkoisten sivujen ja värisivujen riittoisuuksia ei tule.

2 Mustepisarat voidaan sijoittaa vähintään 1/600 tuuman välein.

3 Sivuriittoisuus on Canonin yksilölliseen testimenetelmään perustuva arvio, jossa on hyödynnetty ISO/IEC 24712 -värikarttaa sekä jatkuvaa tulostussimulaatiota vaihtomustepulloilla alkumäärityksen jälkeen.

4 A4-asiakirjan tulostusnopeus tavallisella paperilla on mitattu perustuen ISO/IEC 24734 -standardin mukaisen ESAT-testin keskiarvoon.