Nyt voit nostaa työt silmien tasolle

Contour Design Laptop Riser on kätevä tapa nostaa kannettava tietokone tai tabletti silmien korkeudelle, jolloin voit työskennellä mukavan luonnollisessa asennossa. Se voi vähentää ranne-, niska- ja hartiavammoja tai -kipuja. Laptop Riser sopii hienosti ergonomiseen työympäristöön niin toimistossa kuin kotonakin.

Mukava ja räätälöity työpiste

  • Nosta kannettava tietokone silmien korkeudelle ja vähennä epämukavan olon ja kipujen riskiä
  • Laptop Riserin vakaa alumiinirakenne takaa pitkän käyttöiän
  • Voit säätää asentoa omien tarpeidesi mukaan nostamalla jalustaa 0–75 astetta pöydältä, jolloin kannettava tietokone kallistuu 0–80 astetta

Kannettava tietokone kakkosnäyttönä

Laptop Riserin avulla kannettavaa tietokonetta voi käyttää helposti toisena näyttönä. Se menee pieneen tilaan, joten voit keskittyä tärkeisiin tehtäviin.

Hyvä ryhti – myös kotona

Kotona työskentelyn ei pitäisi olla epämukavaa tai kivuliasta. Toisinaan se on, koska monilla ei ole kunnollista toimistotilaa kotona. Contour Designin Laptop Riserin avulla voit luoda kannettavalle tietokoneellesi täydellisen käyttöympäristön nostamalla sen silmien korkeudelle. Siten ryhti pysyy hyvänä ja työtunnit tuottavina.

Kestävä ja säädettävä malli

Laptop Riser nostaa tietokoneen silmien tasolle. Jalusta on suunniteltu erityisesti 11–15,6-tuumaisille kannettaville tietokoneille. Kestävä alumiinirakenne tekee siitä erittäin vakaan ja varman.