Mikä paketeista sopii sinulle?

Webinaarien, tapahtumien ja videokoulutusten striimaus yleistyy yleistymistään. Esittelemme tässä neljä laitepakettia, joiden avulla pääset alkuun tarpeistasi riippuen.

Aloita striimaus

Aloita striimaus Panasonicin aloituspaketin avulla! Kamerassa on ainutlaatuinen Leican kirkas zoomiobjektiivi, 25-600 mm:n polttoväli ja f / 2,8 aukko koko alueella. Live-striimauksen lisäksi voit uppoutua tämän kameran kanssa myös valokuvauksen maailmaan. Säänkestävä LUMIX FZ300 on oikea valinta kuvattaessa maisemia, luontoa ja eläimiä. Se on erinomainen myös live-striimaukseen kotitoimistosta. Sisältää kaiken tarvittavan live-striimauksen aloittamiseen tietokoneeseen yhdistetyn kameran avulla (PC/Mac).

Tarvittavat asiat

 • amera, jossa on puhdas HDMI-lähtö (ilman päällekkäisiä tietoja)
 • HDMI-kaapparikortti USB- tai Thunderbolt-liitännällä
 • USB-virtalähde tai virtalähde, jossa on kameran vara-akku
 • Kameramikrofoni tai ulkoinen, esim. kuulokemikrofoni.

Webinaarien striimaus

Panasonicin peruspaketti live-striimaukseen kompaktilla järjestelmäkameralla. Tämä paketti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hieman parempaa laatua ja hallittavuutta. LUMIX G100 -kamerassa on kolme älykästä sisäänrakennettua mikrofonia, jotka tunnistavat häiritsevät äänet ja kohdistavat itsensä automaattisesti kohteeseen. Se toimii myös hyvänä pikkukamerana, jonka objektiivi on vaihdettavissa kehittyneen MFT-järjestelmän ansiosta. Sisältää kaiken tarvittavan live-striimauksen aloittamiseen tietokoneeseen yhdistetyn kameran avulla (PC/Mac).

Tarvittavat asiat

 • LUMIX Webcam -yhteensopiva kamera USB-liitäntään
 • Mukana toimitettu USB-kaapeli tai USB-virtalähde/-laturi
 • LUMIX Webcam -ohjelmisto (ilmainen, PC / Mac)
 • Ulkoinen mikrofoni tai kuulokemikrofoni

Yhteensopivat kamerat tähän kokoonpanoon: G100, G9, GH5, GH5S, S1, S1R, S1H, S5

Videotutoriaalien striimaus

Tämä paketti on tarkoitettu kaikille, jotka ottavat striimaamisen vakavasti. Paketin mukana toimitetaan kaksi langatonta mikrofonia, jotka soveltuvat haastatteluihin sekä studiossa että kentällä. Ulkoinen näyttö näyttää kameran etupuolella oleville, mitä kuvataan. Live-lähetyksessä tai esitallennetussa jaksossa voit lisätä eloisuutta ja läsnäolon tuntua käyttämällä ylimääräistä kameraa tai useita eri kulmissa olevaa kameraa, joiden välillä voit vaihdella lähetysten aikana.

Edistynyt kokoonpano (videomikseri HDMI-liitännällä)

 • Kamera, jossa on puhdas HDMI-lähtö (ilman päällekkäisiä tietoja)
 • Videomikseri, jossa on useita HDMI-liitäntöjä ja HDMI-/USB-liitäntä tietokoneelle
 • Ulkoinen näyttö/li>
 • Langattomat mikrofonit tai podcast-mikrofoni yhdistettynä mikseriin tai kameraan
 • Valaistus LED-paneeleilla, -taustoilla jne.

Tapahtuman striimaus

Panasonicin usean kameran ratkaisu kolmella kamerakulmalla täydellistä studiokokoonpanoa varten. Kun useita kameroita käytetään yhdessä kokoonpanossa, Panasonic Lumix BGH1 on paras mahdollinen kamera. Panasonicin LUMIX Tether for Multicam -ohjelmistolla voidaan kauko-ohjata jopa 12 BGH1-kameraa kaikkien asetusten ja valikoiden kanssa suoraan tietokoneelta, joka on yhdistetty a USB-C-, Ethernet- tai WiFi-liitännän avulla. BGH1-kamerassa on myös paljon liitäntävaihtoehtoja: SDI-lähtö, HDMI, USB ja Ethernet. Niitä kaikkia voidaan käyttää luovissa ratkaisuissa.