Tutustu EPOS:n uuteen videoneuvottelujärjestelmään EXPAND VISION 3 sekä täysin uuteen Bluetooth-kuulokesarjaan ADAPT 200.

EXPAND VISION 3

All-in-one-videoneuvottelujärjestelmä nykypäivän älykkääseen toimistoon. Osallistu kokouksiin yhdellä napin painalluksella ja suoriudu työstä kuin olisit itse paikan päällä. Paranna yhteistyötä EPOS AI™ -ominaisuudella varustetun Full HD -videon, poikkeuksellisen äänentallennuksen ja kohinanvaimennuksen ansiosta.

Helppo koota, helppo asentaa – optimoitu johtavia SIP-pohjaisia UC-ratkaisuja varten. Nauti luonnollisesta kokouselämyksestä ja ilmeiden, kehonkielen ja äänensävyjen poikkeuksellisesta selkeydestä, mikä lisää tuottavuutta.

EXPAND VISION 3T tarjoaa täydellisen Microsoft Teams -kokemuksen, joka perustuu Android (MTRoA) -pohjaiseen Microsoft Teamsiin.

 • Täydennä kokoustilaasi

  Mukana 4K-laajakulmakamera, jossa on Sony-anturi, parannettu PTZ (Pan-Tilt-Zoom) ja ylivoimainen ääni mukana tulevasta EPOS EXPAND SP 30T* -kaiutinpuhelimesta. 

 • Helppo asentaa. Helppo huoltaa

  Älykäs ratkaisu, jossa on automaattiset ohjelmistopäivitykset, etähallinta ja valvonta.

 • Osallistu napin painalluksella

  All-in-one-ratkaisu on valmis, kun sinä olet valmis. Tietokonetta ei tarvita. Kokous on aina vain napin painalluksen päässä.

 • Kuin olisit paikan päällä

  Nauti luonnollisesta kokouselämyksestä älykkään kuvakehyksen, äänen seurannan ja kohinanvaimennuksen avulla. EPOS AI™ -ominaisuus.

 • Microsoft Teams -sertifioitu*

  Hyödynnä kaikki Microsoft Teamsin tunnetut toiminnot. Täysin integroitu.*

*Koskee mallia EXPAND Vision 3T

ADAPT 200

Esittelyssä EPOS:n ADAPT 200 -sarja - langattomat kuulokkeet, jotka sopivat dynaamiseen työhön hybridiympäristössä. Nauti upeasta äänestä, Microsoft Teams -sertifioinnista ja tyylikkäästä, modernista muotoilusta, olitpa liikkeellä tai toimistolla.

Maksimoi mukavuus pehmeillä keinonahkaisilla korvatyynyillä ja keskity samalla, kun kuuntelet musiikkia stereoäänellä. ADAPT 200 asettaa sinut keskipisteeseen ja tarjoaa täyteläisen äänielämyksen, parantaa tuottavuutta ja vapauttaa todellisen potentiaalisi.

 • Nauti joustavasta yhteydestä ja upeasta äänestä

  Yhdistä Bluetooth® langattomasti kahteen suosikkilaitteeseen samanaikaisesti ja nauti ainutlaatuisesta stereoäänestä.

 • Maksimoi mukavuus ja tuottavuus

  Paksut, pehmeät keinonahkaiset korvatyynyt varmistavat mukavuuden koko päiväksi ja tarjoavat passiivisen äänenvaimennuksen.

 • Microsoft Teams -sertifioitu* ja UC-optimoitu

  Microsoft Teams* -sertifiointi ja UC-optimointi varmistavat saumattoman käyttökokemuksen ja lisää tuottavuutta.

 • Säilytä tyylikkyytesi upean muotoilun avulla

  Näytä hyvältä töissä tai tien päällä modernin muotoilun ja huomaamattomasti kuulokkeen päälle taittuvan mikrofonipuomin ansiosta.

 • Äärimmäistä kannettavuutta, joka pitää sinut liikkeellä

  Kätevästi kokoontaitettavan kuulokemallin ja kantopussin ansiosta voit helposti pakata kuulokkeet ja jatkaa seuraavaan tehtävään.