Huawein uusi IdeaHub toimii niin valkotauluna, projektorina kuin ammattimaisena videoneuvotteluvälineenä ja tarjoaa samalla aiempaa paremman kokouselämyksen.

picture-of-huawei

Huawei IdeaHub on työkalu, joka lisää tuottavuutta älytoimistossa. IdeaHub sisältää älykkäitä toimintoja, jotka mahdollistavat kirjoittamisen ja jakamisen suoraan näytöllä. Lisäksi se tarjoaa teräväpiirtokuvaa ja erinomaista äänentoistoa. Se sopii moniin ympäristöihin ja muuntaa kätevästi neuvotteluhuoneet, toimistot ja avotoimistot älykkäiksi tiloiksi, joissa työntekijät voivat jakaa sisältöä, esitellä asioita ja työskennellä yhdessä tehokkaasti.

  • Tyylikäs käyttäjäkeskeinen muotoilu
  • Erittäin tarkka 4K-kuva 20 pisteen kosketuksella
  • Erinomainen interaktiivinen valkotaulu tehokkaisiin kokouksiin
  • Avoin laitteisto- ja ohjelmistoalusta sekä esiladatut sovellukset
picture-of-huawei

Käyttäjäkeskeinen muotoilu

IdeaHubista on kaksi eri tuotesarjaa: IdeaHub S ja IdeaHub Pro. Molemmissa sarjoissa on 65 ja 86 tuuman mallit 4K-tarkkuudella, 20 pisteen monikosketuksella ja kuudella kaiuttimella. Pro-malleissa on sisäänrakennettu 4K-kamera, kun taas S-malleissa on Full HD -kamera. Pro-malleissa on myös mikrofonit, jotka seuraavat aktiivisesti puhujaa.

picture-of-huawei

Kristallinkirkas ääni kokouksissa

Hälyisissä kokouksissa on tärkeää, että sinut kuullaan hyvin. IdeaHubissa on yhteensä 12 mikrofonia, jotka voivat kuulla henkilön puheen jopa 8 metrin etäisyydeltä. Näin sinut kuullaan erittäin selvästi, vaikka seisoisit hieman tavallista kauempana näytöstä. Kohinanvaimennuksen ansiosta IdeaHub kuulee sinut myös avoimessa toimistoympäristössä.

Tuotteet