Työskente aina kuin ammattilainen

Kensingtonin yleistelakoiden ansiosta mukavaan kannettavan käyttökokemukseen riittää yksi johto. Kensington-hybriditelakoilla voi säästää arvokkaita niin luonnonvaroja kuin työpöytätilaa sekä tukea joustavaa, modernia ja kehittävää työntekoa. Telakointiratkaisut Thunderbolt 3-, USB-C- sekä vanhemmille USB-A-kannettaville.

Telakointiratkaisut

Med Kensington's universella dockningslösningar räcker det med en enda kabel för att skapa en användarvänlig upplevelse med din bärbara dator. Med Kensington hybrid dockor går det att spara värdefulla resurser, skrivbordsutrymme samt stödja flexibelt, modernt och utvecklande arbete. Dockningslösningar som stöder Thunderbolt 3, USB-C-, samt äldre USB-A-bärbara datorer.

STurvallisuusratkaisut

Kensingtonin turvallisuusratkaisut ulottuvat kaapelilukoista biometrisiin ja elektronisiin lukkoihin.

Miksi biometria? Fyysisiä ominaisuuksia, kuten sormenjälkiä tai pupillia on vaikea väärentää. Siksi biometria on vahva turvallisuusratkaisu. VeriMark™ Fingerprint Key (K67977WW) on sormenjäljellä varustettu turva-avain, joka tukee Windows Hello™ - ja Fast Identity Online (FIDO) -suojausavainta (U2F) ja tarjoaa helpon, nopean ja turvallisen Windows-kirjautumisen sekä saumattoman käyttäjäntunnistuksen. Suojaa valtuuttamattomalta käytöltä ja laitteilta sekä tarjoaa tähän asti parasta turvallisuutta nykypäivän pilvipohjaisessa maailmassa.

Ergonomia työpaikalla & terveysratkaisut

Työnteon on tunnuttava samalta kuin elämän. Siksi Kensingtonin ergonomia- ja terveysratkaisut on suunniteltu parantamaan elämänlaatua. Ne on tieteellisesti kehitetty, helppo asentaa ja suunniteltu kestämään - ne pitävät meidät aktiivisina, terveinä ja tuottavina.

Kensingtonin patentoidun SmartFit®-järjestelmän avulla työympäristön ergonomiaa ja mukavuutta on helppo parantaa. Paranna työpistettäsi kolmella yksinkertaisella vaiheella: Mittaa – säädä – kokeile

Täysin nivellettyä näyttövartta voit liikutella ja säätää yhdellä otteella.

SmartFit® One-Touch -näyttövarsien korkeus on säädettävissä helposti (neutraaliin miellyttävään asentoon) patentoidun SmartFit®-järjestelmänsä ja nivelletyn muotoilunsa ansiosta. Kestävä rakenne on vakaa kaikissa asennoissa, ja kaasujousipohjainen näyttökiinnike helpottaa näytön korkeuden, syvyyden ja kulman säätämistä sekä vaaka- että pystyasennossa, aina 34 tuuman näyttöihin asti.

Ergonomiset hiiret ja näppäimistöt

Keskimäärin tietokoneella kirjoitetaan ja käytetään hiirtä yli seitsemän tuntia päivässä. Huolehdi ranteistasi Kensingtonin ergonomisella hiirellä tai näppäimistöllä, jotta tietokoneen käyttö olisi mukavaa ja tuottavaa.

Kensington trackball on hyvä tilanteisiin, joissa kyynärpäätä tai olkapäätä pyritään pitämään paikallaan tai kun hiireen on pitkä matka. Jos kärsit karpaalitunnelioireyhtymästä, tendiniitistä tai muusta toistuvasta hiireen liittyvästä rasitusvammasta, trackball voi olla sovelias vaihtoehto. Hiiren toimintoja voi mukauttaa ohjelmoitavien painikkeiden avulla.

Headset

USB-A-kuulokkeet, joissa on mikrofoni, korkealaatuinen stereoääni 40 mm: n kaiuttimista ja jopa 270° kääntyvä mikrofonivarsi. Kohinanvaimennustekniikka suodattaa pois ympäristön äänet. Kuulokkeiden maksimiäänentaso on 94 dB, jotta kuuntelu olisi turvallista.