50.000 tonnia kierrätysmuovia

Vuodesta 2005 lähtien Lenovo on käyttänyt yli 50.000 tonnia kierrätysmuovia. Kun uusissa tuotteissa hyödynnetään kierrätysmuovia, pystymme säästämään luonnonvaroja ja energiaa, jotka olisivat kuluneet uusien muovien valmistamiseen, sekä siirtämään muoveja pois kaatopaikoilta. Osa Lenovon tuotteista sisältää yli 50 prosenttia kierrätysmuovia, joka on peräisin useista eri lähteistä, esimerkiksi toimistojen vesiautomaateissa käytetyistä pulloista sekä IT-laitteista.

Lue lisää

35% pienempi hiilijalanjälki elektroniikkatuotannossa LTS:n avulla

Kun lyijypohjaiset juotokset poistettiin vaiheittain käytöstä 2000-luvun alussa, elektroniikka-alan oli siirryttävä sellaisen juotoksen käyttöön, jossa on enemmän tinaa ja jonka juotosprosessi näin ollen vaatii korkeamman lämpötilan. Vuonna 2017 Lenovo kehitti matalan lämpötilan juotosprosessin (LTS), joka laski prosessissa käytettävän lämpötilan 250 asteesta 180 asteeseen. Tämä tarkoittaa, että vuosittaiset hiilidioksidipäästöt kutistuvat 6 000 tonnia, mikä vastaa 35% pienempää hiilijalanjälkeä.

Lue lisää

6 000 tonnia vähemmän hiilidioksidipäästöjä aurinkoenergian ansiosta

Lenovo on sitoutunut asentamaan paikallisia uusiutuvan energian tuotantolähteitä mahdollisuuksien mukaan. Toimipaikkojemme aurinkoenergian lähteisiin kuuluu tällä hetkellä aurinkolämpöjärjestelmät Pekingissä ja Huiyangissa sekä aurinkosähköjärjestelmät Shanghaissa ja Hefeissä. Nämä järjestelmät tuottavat yhteensä lähes 6 megawattia sähköä ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä jopa 6 000 tonnia vuosittain.

Lue lisää

Bambusta ja sokeriruo'osta valmistetut 100-prosenttisesti biohajoavat pakkausmateriaalit

Vuodesta 2017 alkaen Lenovo on käyttänyt uutta innovatiivista pakkausmateriaalia, joka on valmistettu bambusta ja sokeriruo'osta ja joka on 100-prosenttisesti biohajoavaa. Käyttämällä biomateriaaleja voimme pienentää pakkausmateriaalien kulutusta, jätteiden määrää ja hiilidioksidipäästöjä. Lenovo pyrkii jatkossakin laajentamaan kierrätettyjen ja kierrätettävissä olevien materiaalien käyttöä pakkauksissaan, pienentämään pakkaustensa kokoa ja käyttämään yhä enemmän tukkupaketointiratkaisuja ja uudelleen käytettäviä pakkauksia.

Lue lisää

Vähennetään ympäristövaikutuksia logistiikan turvin

Lenovo kehittää jatkuvasti logistiikkaohjelmiaan ja pyrkii toimittamaan tuotteensa mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Aloitamme yhteistyön EcoTransIT:n kanssa – joka tarjoaa yhden maailman parhaimmista logistiikan hiilijalanjälkilaskimista. Lisäksi tutkimme mahdollisia tapoja, joilla voisimme vahvistaa merikuljetuksiamme ja vähentää Kiinassa sijaitsevista toimipaikoista lähetettävien konttien määrää.

Lue lisää

250.000 tonnia kierrätettyjä ja uusiokäytettyjä tietokonelaitteita vuodesta 2005 lähtien

Lenovo on sitoutunut kierrätykseen kaikessa toiminnassaan vähentääkseen jätettä ja suojellakseen ympäristöä. Meillä on käytössä niin akkuihin, elinkaaren lopussa oleviin tuotteisiin, energiankulutukseen kuin pakkaamiseenkin liittyviä ohjelmia ja kehitystoimia, joihin kuuluu esimerkiksi kolmansien osapuolten toimittamien materiaalien testit ja valvonta. Vuodesta 2005 alkaen olemme käsitelleet yli 250.000 tonnia tietokonelaitteita sopimuspalveluntarjoajiemme avulla.

Lue lisää

Lenovo CO2 Offset Services

Alan ensimmäisenä Lenovo tarjoaa CO2-offset-palveluja asiakkaille, jotka haluavat ostaa hiilidioksidikorvauksia PC-tuotteistaan. Siten yritykset voivat auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä. CO2-korvaus sisältyy ostokseen, eikä se vaadi asiakkaalta toimenpiteitä.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon G7

ThinkPad X1 Carbon Gen 7 on laitteen virtaviivaisempi ja kevyempi versio, joka vie tyylin uudelle tasolle valinnaisen kuvioidun hiilikuitukannen avulla. Olemme myös vahvistaneet suojausta sisäänrakennetuilla ThinkShield-turvaominaisuuksilla, jotka suojaavat tietosi. Intel® Core™ -teknologian ansiosta yllät tällä laitteella ylivoimaiseen suoritukseen—samalla kun 18,3 tunnin akunkesto mahdollistaa helpon tuottavuuden, missä tahansa oletkin.

Tuotteeseen