Saumatonta yhteistyötä Samsungin ja Logitechin avulla

Samsungin tuottavuutta parantavan näytön ja Logitech-verkkokamera korkealaatuisella kuvalla voit tehdä saumatonta yhteistyötä myös silloin, kun tiimin jäsenet ovat fyysisesti eri paikoissa. Liittämällä lisävarusteet Logitechin Logi Dockiin voit saumattoman yhteistyön lisäksi pitää työpöytäsi siistinä.

Täydellinen yhdistelmä

Tämä Samsung- ja Logitech-työpöytäyhdistelmä vastaa vaatimuksiin, jota etätyön yleistyminen on tuonut tullessaan.

Samsung Dekstop lisää tuottavuutta, ja kaareva näyttö varmistaa, että näet kaiken ilman ongelmia. Näytön 100 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta voit käyttää hiirtä aiempaakin tarkemmin ja parantaa siten tuottavuuttasi.

Liitä näyttö Logitech Brio -kameraan, niin voit nauttia korkealaatuisesta ja todentuntuisesta videokuvasta. Logitech Logi Dock on samaan aikaan sekä telakointiasema, kaiutin, mikrofoni että ohjauspaneeli kokouksia varten.

Lisäksi voit käyttää Logitechin MX Keys Comboa, jonka avulla voit työskennellä tarkasti ja väsymättä koko pitkän työpäivän ajan. Kun mukaan lisätään vielä True Wireless -kuulokemikrofoni, voit nauttia upeasta äänestä kokouksissa, vaikka et istuisikaan suoraan näytön edessä.