Chat

Suunniteltu moderniin työympäristöön

Tekoälyä hyödyntävän valkotaulukameran Logitech Scriben avulla voit jakaa valkotaulusi helposti videokokouksissa. Kamera tunnistaa myös muun sisällön, kuten valkotaululle asetetut post-it-laput. Helppo asentaa seinälle valkotaulun yläpuolelle mukana toimitettavan asennussarjan avulla. Scribe on yhteensopiva Microsoft Teamsin®, Zoom Roomsin™ ja muiden johtavien videoneuvottelupalveluiden kanssa.

Poly Studio P5

Scribessa on sisäinen tekoäly ja mukautettu objektiivi. Valkotaulun sisältö näkyy videokokouksissa poikkeuksellisen selkeästi. Nyt jopa etäosallistujilla on paras paikka pöydän ääressä.

Poly Studio P5

Scriben langattoman jakopainikkeen avulla voit jakaa valkotaulun sisältöä videokokouksissa nopeasti ja helposti. Voit myös aloittaa jakamisen neuvotteluhuoneen kosketusnäyttöohjaimella, kuten Logitech Tapilla.

Poly Studio P15

Scribe parantaa automaattisesti valkotaulukynien väriä ja kontrastia, mikä helpottaa tekstin ja luonnosten näkemistä. Lisäksi se hyödyntää kuvasegmentointia eri sisältötyyppien, kuten post-it-lappujen, tunnistamiseen ja näyttämiseen.

Poly Studio P21