Ansaitsemasi mukavuus

Signature MK650 Combo for Business on suunniteltu tarjoamaan koko päivän kestävää käyttömukavuutta. Näppäimistön kiinteä kämmentuki ja tutut näppäinkomennot täydentävät hiiren pehmeää peukaloaluetta ja kumisia sivupintoja. Jotta työpäiväsi tuntuisi vähemmän työläältä.

Logitech Business Executive Profile

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Käyttömukavuutta koko päiväksi
  • Suunniteltu tuottavuutta ajatellen
  • Yhteensopiva yrityskäyttöjärjestelmien kanssa
  • Yritystason tietoturva

Yhteensopiva ja tehokas

Kuten kaikki Signature Series -tuotteet, tämä yhdistelmä toimii kaikkien suurten yrityskäyttöjärjestelmien ja yrityssovellusten kanssa – pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet ja tabletit – helpottaen käyttöönottoa ja IT-henkilöstön elämää.

MK650 Combo for Business on suunniteltu tehokasta työskentelyä varten. Tämä yhdistelmä on suunniteltu vaativan työntekoon tehokkuutta lisääviä pikanäppäimiä myöten. Roiskeenkestävä näppäimistö ja vähintään 24 kuukauden paristojen kesto pitävät työn sujuvana.

Ehdoton yhdistelmä

Langaton päivitys edistyksellisellä tekniikalla. Suunniteltu käyttömukavaksi ja toimivaksi, mikä tekee siitä erinomaisen langattoman yhdistelmän. Samtidigt får du rad för rad-precision för dokument och supersnabb rullning för långa webbsidor. Växla lägen med en snärt på SmartWheel.