MX Master keys & Anywhere S

Yhdistä nopeus ja tarkkuus

Delta 2

Uudessa ja parannetussa Logitech MX Master -sarjassa nopeus yhdistyy tarkkuuteen.

Paranna tuottavuuttasi Logitechin uudella MX Master -sarjalla, joka on suunniteltu niin, että voit työskennellä mukavasti ja häiriöittä koko päivän.

Logitech MX Anywhere 3S on seuraavan sukupolven hiiri, jossa on nopea, tarkka ja pehmeä MagSpeed-vierityspyörä. Sen avulla voit vierittää helposti 1 000 riviä sekunnissa ja pysähtyä pikselintarkasti. Hiiressä on myös hiljaiset napsautukset ja 8 000 dpi:n seuranta, joka toimii myös lasilla. Logitech MX Keys Wireless Keyboard -näppäimistön optimaalinen kulma vähentää nivelten rasittumista. Läheisyysanturit sytyttävät näppäinten valaistuksen heti, kun kädet lähestyvät niitä.

MX Master -sarjan muoviosat sisältävät sertifioitua kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia, joka antaa uuden elämän vanhasta kuluttajaelektroniikasta peräisin olevalle muoville ja auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä MX Master -sarja tukee Logi Options+ -sovellusta, jonka avulla voit hallita työnkulkuasi. Voit työskennellä useilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä samanaikaisesti. Voit määrittää lukunopeuden, mukauttaa yksittäisiä painikkeita ja käyttää ennalta määritettyjä sovelluskohtaisia mukautuksia.