Siksi Intel ja Microsoft toimivat niin hyvin yhdessä

Toisen sukupolven Intel Xeon Scalable-prosessorin ja viimeisimmän ohjelmiston ansiosta Windows Server 2019 tarjoaa yrityksesi tulevaisuudelle hyvän perustan. Seuraavan sukupolven laskentanopeus ja suurempi tallennuskapasiteetti nopeuttavat yritystoimintaa ja tarjoavat enemmän näkyvyyttä ja suorituskykyä koko organisaatiolle.

Maksimaalinen toiminnollisuus ja huomattavia parannuksia

Laitteisto- ja ohjelmistopäivitykset merkitsevät maksimaalista toiminnollisuutta ja suuria suorituskyvyn, turvallisuuden ja omistuskustannuksien parannuksia. Viimeisin ohjelmisto on suunniteltu optimoimaan suorituskyky yhdessä modernin laitteiston kanssa.

2nd Gen Intel Xeon Scalable suoritin

Verrattuna 8 vuotta vanhassa palvelimessa käytettävään Windows Server 2008 R2:een, Windows Server 2019 pyörii toisen sukupolven Intel Xeon Scalable-prosessoripohjaisessa alustassa, jossa on 5,6 x enemmän ytimiä, 18 x enemmän muistia, jopa 4 PB:n muisti, tuki hyperkonvergoidulle infrastruktuurille ja jopa 10x nopeampi verkottuminen integroidulla iWARP RDMA Intel Ethernetillä.

  • 4-5-vuotta vanhoihin palvelimiin verrattuna, Windows Server 2019 versiossa on toisen sukupolven Intel® Xeon® Scalable -prosessorit, jotka tarjoavat jopa 3,9-kertaa paremman suorituskyvyn.
  • Mahdollisuus saavuttaa vastaava suorituskyky pienemmällä määrällä palvelimia merkitsee, että yritykset voivat vähentää kustannuksiaan jopa 59 prosentilla.
  • Uusi muistiluokka – Intel® Optane™ DC persistent memory – tukee jopa 36 prosenttia enemmän virtuaalikoneita (VM) per node4 ja vähentää samalla laitteistokustannuksia jopa 30 prosenttia virtuaalikonetta kohden.

Kattava tieto- ja sovellussuoja

Parannetut tietoturvaominaisuudet tarjoavat kattavan suojauksen tiedoille ja sovelluksille sekä mahdollisuuden havaita uhat ja vastata niihin automaattisesti. Uudet ja parannetut suojausominaisuudet auttavat noudattamaan mm. GDPR ja HIPAA asetuksia.

Yhdistä paikalliset ympäristöt Azure-palveluihin

Keskitettyjen ja yksinkertaistettujen hallintatyökalujen avulla Windows Server 2019 yhdistää paikalliset ympäristöt Azure-palveluihin tarjoten pk-yrityksille mahdollisuuden siirtää palvelunsa pilveen ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus varmuuskopiointi- sekä tietojenpalautuspalveluiden avulla.

Yleiskatsaus:

  • Ainutlaatuinen hybrididatakeskus: Varusta yrityksesi tulevaisuuden vaatimuksiin hybridikapasiteetilla, joka toimii niin paikallisesti kuin pilvessäkin.
  • Parannetut turvallisuusominaisuudet: Suojaa tietoja ja sovelluksia yrityksen jokaisella tasolla käyttöjärjestelmästä lähtien.
  • Innovoi sovellukset nopeammin: Modernisoi nykyiset sovellukset ja varusta näin yritys tulevaisuuden pilvipohjaisiin ratkaisuihin.
  • Erinomainen ihmisen ja koneen vuorovaikutus: Käytä sovelluksia turvallisesti ja viiveittä ja hallitse suuria työkuormia alhaisemmilla ylläpitokustannuksilla käyttöliittymän ansiosta, joka käsittelee laskenta- ja tallennusvaatimukset tarjoten lisäksi paremman skaalautuvuuden.
  • Uudistettu IT-infrastruktuuri Intel-arkkitehtuurilla: Käytä Windows Server 2019:sta toisen sukupolven Intel Xeon Scalable-prosessoreilla ja saavuta parempi suorituskyky sekä pienemmät kokonaiskustannukset päivittämällä laitteiston infrastruktuuri ja ohjelmistot samanaikaisesti.