Monille on itsestään selvää, että äänen ja kuvan tulee toistua täydellisesti videoneuvotteluissa. USB-C-liitännällä ja integroidulla webkameralla varusteltu näyttö voi lisätä käyttömukavuutta niin työpaikalla kuin kotitoimistossa. Kun kaikki toiminnot ovat yhdessä ja samassa johdossa, vältyt suurelta johtojen, latureiden ja signaalikaapelien viidakolta, ja työpisteestäsi tulee myös kauniimpi.

USB-C on uusi standardi

USB-C-johto voi korvata kaikki muut video-, data- ja virtajohdot. Lisäksi se näyttää niitä tyylikkäämmältä työpöydällä. Sovitinta ei tarvita, sillä useimmissa uusissa laitteissa on USB-C-liitäntä vakiona. USB-C-liitännät takaavat korkean laadun ja suorituskyvyn sekä kuvien että videoiden toistossa.

Integroitu pop-up-webkamera

Pandemian vuoksi miljoonien ihmisten oli muutettava työskentelytapojaan, ja vieläkin suuri osa kokouksista järjestetään digitaalisessa muodossa. Hyvän työskentely-ympäristön luomiseksi Philips on varustanut monet näyttönsä innovatiivisella "pop up" -webkameralla, joka on piilossa näytön takana ja tulee esiin vasta, kun sitä tarvitaan. Kamerassa on Full HD -tarkkuus ja sisäänrakennettu mikrofoni, mikä tekee työpaikasta tyylikkään ja siistin. Lisäksi siinä on tunnistimet Windows Hello -kasvojentunnistukseen parasta mahdollista tietoturvaa ja nopeaa kirjautumista varten.