Uutuus

Philips 45" curved

Delta 2

Philips 45"- monitors

Parempi yleiskuva

Luo helpompi työympäristö uudella Philips Curved QHD 45" -näytöllä. Tämä näyttö tarjoaa saman määrän näyttöalaa kuin kaksi 27" näyttöä.

Laajakuvatarkkuus

Uudista työympäristösi Philipsin uusilla kaarevilla 45" näytöillä. Näiden erittäin leveiden näyttöjen kuvasuhde on 32:9 ja tarkkuus 5120 x 1440. Laaja näyttöpinta-ala tarjoaa erinomaisen yleiskuvan.

2-in-1-ratkaisu

Kaarevaa 45" näyttöä käytettäessä on kuin vierekkäin olisi kaksi 27" 16:9 Quad HD -näyttöä. Määritys onnistuu kuitenkin kahden näytön kokoonpanoa helpommin ja johtoja on vähemmän. Yhden näytön kokoonpanon avulla saat aiempaa paremman yleiskuvan, sillä suuren näyttöpinta-alan ansiosta kaikkien eri ikkunoiden sisältö näkyy samassa näytössä.

USB-C-liitäntä

Molemmissa uusissa 45" näytöissä on USB-C-liitäntä PC:n yhdistämiseksi vain yhdellä johdolla. Se tarjoaa myös verkkoliitäntää ja HD-videolähtöä tietokoneesta näyttöön. USB-C tarjoaa turvallista yhteyttä aina, kun tarvitset sitä. Samalla voit siirtää tietoja kiintolevyltä tietokoneelle nopeammin kuin koskaan. Voit myös samanaikaisesti syöttää virtaa tietokoneelle ja ladata sen näytön kautta.