Pieni videolaite, jonka ansiosta videoneuvottelut saavat henkilökohtaisen tunnun. Ammattimaiset kuulokkeet, jotka sopivat kaikkiin laitteisiin ja tarpeisiin. Poly tarjoaa ammattimaista äänen- ja kuvanlaatua kaikenlaisiin tilanteisiin.

Poly Studio

Poly Studio on ensiluokkainen USB-liitäntään yhdistettävä videobar-laite, joka sopii pieniin huoneisiin ja suurten ideoiden esittelyyn. Se tuottaa luokkansa parasta äänentoistoa ja vaimentaa häiritseviä ääniä. Videopuhelun molemmissa päissä olevat henkilöt kuulevat jokaisen sanan. Kuvan ryhmään sovittamisen ja puhujan automaattisen seurannan ansiosta puhelut tuntuvat henkilökohtaisilta. Osallistujat näkevät kaikki tärkeät yksityiskohdat, aina kehonkielestä kasvojen ilmeisiin. Mutta onko laite helppokäyttöinen? Totta kai. Pilvipohjaisten hallintatyökalujen avulla IT-osasto voi päivittää ohjelmistoja ja tehdä asetusmuutoksia poistumatta työpöytänsä ääreltä. Poly Studio. Oikotiesi parempaan yhteistyöhön pienissä kokoushuoneissa.

Plantronics 5220 Blackwire USB Stereo

Blackwire 5200 -sarja sopii kiireisiin työpäiviin. USB- tai USB-C-liitännän ja 3,5 mm liitännän ansiosta voit työskennellä helposti useilla eri laitteilla. Tuote on ergonomisesti muotoiltu ja tuntuu mukavalta koko päivän. Blackwire 5200 -sarjan yhdistäminen ja käyttö on helppoa.

Savi 8210 UC ja Savi 8220 UC USB-C

Nauti parhaasta äänestä meluisissa ympäristöissä Savi 8200 UC -sarjan langattomilla DECT™-kuulokkeilla. Voit vaimentaa melua ja huolehtia siitä, että keskustelut pysyvät yksityisinä ja selkeinä. Voit liikkua työtilasi ulkopuolelle ja puhua erittäin pitkään. Voit mukauttaa kuulokkeita, niin että ne ovat niin mukavat korvillesi kuin mahdollista. Savi 8200 UC -sarja auttaa sinua olemaan parhaimmillasi koko päivän.