picture-of-razer-laptop-computer

Razer Blade Pro 17

Hämmästyttävän 4K-tarkkuuden, aiempaa laajemman värialueen, elävämpien värisävyjen sekä intuitiivisen, tuottavuutta lisäävän kosketusnäytön ansiosta 120 Hz:n UHD-näyttö sopii erinomaisesti luoville ammattilaisille, jotka haluavat visioidensa todellakin heräävän henkiin.

Seuraavan sukupolven liitettävyyttä

Razer Blade Pro 17 -kannettavassa on useita ominaisuuksia, kuten 2,5 GbE ethernet- ja USB 3.0 Gen 2 -portit. Se on suunniteltu täydelliseksi kannettavaksi työasemaksi, ja sen voi ladata kätevästi USB-C-liitännän kautta (vähintään 45 W).

picture-of-razer-laptop-computer

Razer Blade 15

Haluatko kannettavan tietokoneen, jossa on uskomattoman paljon eläimellistä voimaa? Tässä on uusi Razer Blade 15. Se on nyt saatavana NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan näytönohjaimilla, jotka takaavat kannettavien kaikkien aikojen parhaan grafiikkasuorituskyvyn. Kehittyneessä mallissa on kannettavien nopein 15,6” näyttö, jonka virkistystaajuus on jopa 360 Hz FHD-tarkkuudella tai 240 Hz QHD-tarkkuudella. Ja kaikki tämä on pakattu pieneen 15” RTX-pelikannettavarunkoon.

Äärimmäistä suorituskykyä liikkeellä ollessa

Razer Blade 15 -kannettavassa on Intel® Core™ i7 -prosessori, joka tarjoaa äärimmäistä suorituskykyä pelaajille ja sisällönluojille. Kehittyneessä mallissa on jopa 5,1 Ghz:n turboboosti, 8 ydintä ja 16 Mt Intel ® Smart Cache -muistia. Integroitu Intel® Wi-Fi 6E AX210 (Gig+) tarjoaa seuraavan sukupolven WiFi-tekniikkaa ja huipputason langatonta pelitehoa.